MIRË SE VINI NË ENVILIGHT!

AJSBERGU PASQYRON DUKSHËM TË DUKSHMEN DHE TË PADUKSHMEN NJERËZORE.

DESHIFROJE VETEN ME ENVILIGHT, PËR TË NJOHUR TË PADUKSHMEN TËNDE!


SEANCA ME ENERGJI DHE VIZION, METODA UNIKE DREJT RIZGJIMIT.


Rizgjimi është procesi në të cilin bëhemi gjithnjë e më të vetëdijshëm. Ndriçimi është përjetimi unik ku ne udhëhiqemi nga fuqia supreme. Rizgjim do të thotë të jetosh jetën e dëshiruar pa ndërhyrjen e mendjes. Shumë njerëz janë të traumatizuar nga përvojat e kaluara dhe nuk kanë mendje të kthjellët. Kur je i rizgjuar i sheh gjërat ashtu siç janë në të vërtetë, përtej shqisave njerëzore. Ti nuk je viktime e mendjes. Mendja është si shërbëtori yt, nuk të çon më në rrugë të gabuara labiritheve.

Life- & Mentalcoaching, parashikime, shërime, menaxhim krize, transformim situatash, trajnime, etj. Përjeto me ne pastrime energjike nga dimensione hyjnore, të pakapshme për syrin njerëzor, por jo të paprekshme.

Njeriu i ri është pjesë e pavdekshme e lojës kozmike. Në këtë lojë midis iluzionit dhe realitetit me ne ti mëson hapat e duhura për të zbuluar veten. Sa më shumë qenia jote i afrohet përsosjes spirituale, aq më shumë ti i afrohesh të vërtetës së madhe.


I GJITHË UNIVERSI ËSHTË NË MENDJEN TËNDE DHE ASKUND TJETËR. TË ZGJEROSH UNIVERSIN DO TË THOTË TË ZGJEROSH MENDJEN…

“Deepak Chopra”!

ENVILIGHT & SHËRBIMET

KONSULTIME & PARASHIKIME
3 Seanca
TRUPI & SHPIRTI
3 Seanca
SITUATA & SJELLJA
3 Seanca
USHQIMI & SHËNDETI
6 Konsulenca
NJERIU & MJEDISI
3 Seanca
JETA & VDEKJA
1 Seancë
NJERIU & KAFSHËT
1 Seanca
GUIDA & SEANCA
3 Seanca
NGJYRA & VIZIONE
3 Seanca
SEMINARE & TRAJNIME
3 Seanca

ENVILIGHT & KLIENTËT

SEANCA PERSONALE

ENERGJI & VIZION PËR BLLOKIME FIZIKE, SOZIALE, MENTALE APO SHPIRTËRORE NË TË GJITHA ASPEKTET E JETËS.

SEANCA PËR ÇIFTE

ENERGJI & VIZION PËR BLLOKIME NË DASHURI, RIKTHIM TË PARTNERËVE PA MANIPULIM, HARMONI APO LINDSHMËRI.

SEANCA FAMILJARE

ENERGJI & VIZION PËR DISHARMONI TË NDRYSHME NË FAMILJE, SITUATA TË PAKËNDSHME, PËR DASHURI, STABILITET APO MIRËQENIE.

SEANCA KOLEKTIVE

ENERGJI & VISION PËR NJË TEMË TË CAKTUAR KOLEKTIVE, SOCIALE APO SHPIRTËRORE. SI AKTIVIZIMI FUQIVE VETË-SHËRUESE, RIGJENERIMI PAS SËMUNDJES ETJ.

SEANCA BIZNESI

ENERGJI & VIZION PËR FIRMA, MENAXHER, DREJTUES, TË VETËPUNËSUAR. FENOMENET DHE SHTRESAT E PADUKSHME; MOBBING, BURNOUT, COOLOUT ETJ. ENVILIGHT QARTËSIA E PIKËNISJES, ECURISË DHE SUKSESIT TË KARIERËS APO BIZNESIT TËND.

SEANCA PËR KAFSHË

ENERGJI & VIZION PËR HARMONIZIMIN E TRUPIT, MENDJES DHE SHPIRTIT TË KAFSHËVE. PËRMIRËSIMI I SISTEMIT IMUNITAR, BALANCËS DHE SHËNDETIT. TRAJTIMET E TYRE JANË TË MUNDSHME VETËM NË DISTANCË

ENVILIGHT ME NJË METODE UNIKE MË AFËR TEJE!

 

Testimonials

Full 1
Largpamësi me Envilight: Një përvojë e mahnitshme, preçize dhe e saktë
Kur shkova për herë të parë në një seancë parashikimi, isha skeptike. Kisha shumë pyetje dhe paqartësi, por nuk e dija nëse dikush do të ishte në gjendje t'u përgjigjej atyre. Por pas përvojës sime me Envilight, mund të them se jam absolutisht e kënaqur. Seanca ishte tepër e thellë dhe më ndihmoi të gjeja qartësi në jetën time. Konsulentet ishte në gjendje të komunikonin në një mënyrë shumë të kuptueshme. Unë me të vërtetë u ndjeva e dëgjuar dhe e kuptuar ndërsa shpjegova problemet dhe frikërat e mia. Ajo që më bëri më shumë përshtypje ishte saktësia e parashikimeve. Disa nga gjërat që Evisi tha dukeshin të pamundura, por në fakt ndodhën! U mahnita nga aftësia e saj për të shpjeguar aq shumë për mua dhe situatën time pa pasur nevojë t'i jepja informacione. Unë jam shumë mirënjohëse për këtë përvojë dhe do të rekomandoja këtë sherbim për këdo që kërkon qartësi dhe drejtim në jetë. Pra, nëse jeni duke kërkuar përgjigje ose po kërkoni një rrugë që do t'ju çojë drejt lumturisë, atëherë duhet patjetër të konsultoheni me konsulente të kualifikuar. Falënderime dhe përshëndetje të përzemërta
H Rossi
Full 1
Seanca shërimi për Trupin & Shpirtin: Një përvojë transformuese shërimi shpirtëtor me Envilight
Kohët e fundit kam patur disa seanca shëruese për trupin dhe shpirtin dhe nuk mund të them mjaftueshëm sa të dobishme dhe mahnitëse ishin. Kisha disa sëmundje fizike dhe emocionale që nuk mund t'i largonja dhe nuk dija nga të fillonja t'i trajtoja.Seancat shëruese më ndihmuan të gjeja rrënjët e problemeve të mia dhe t'i trajtoja ato në një mënyrë shumë më të dashur dhe të ndjeshme. Shëruesit punuan me mua për të harmonizuar energjinë time dhe për të larguar bllokimet shpirtërore. Seancat me Envilight më ndihmuan të rilidhesha me veten, të rifitoja paqen dhe qetësinë time të brendshme. U habita se sa shpejt u ndjeva më mirë pas seancave shëruese. Dhimbja fizike në të cilën isha u reduktua ndjeshëm, unë u ndjeva shumë mire emocionalisht dhe më energjike. Seancat e shërimit ishin një përvojë e jashtëzakonshme që do t'ia rekomandoja kujtdo që kërkon një mënyrë për t'u ndjerë më mirë dhe për t'u lidhur me fuqinë e brendshme. Engjell & Evis me të cilët punova ishin jashtëzakonisht profesionalë dhe të dashur. Ata shpjeguan çdo hap të procesit dhe më siguruan që unë të ndihesha rehat. Unë jam shumë mirënjohëse për ndihmën dhe përkushtimin e tyre dhe do t'i rekomandoja ata kujtdo që kërkon shërim dhe paqe të brendshme. Seancat e shërimit ishin një përvojë që nuk do ta harroj kurrë dhe jam mirënjohëse për ndryshimet pozitive që kam përjetuar përmes tyre. Përshëndetje dhe njëherë faleminderit
N. Nielsen
Full 1
Transformimi dhe qartësia: Përvoja ime befasuese me Evisin në seancat e konsultimit dhe parashikimit
Kam pasur kënaqësinë e jashtëzakonshme të përjetoj seanca konsultimi dhe parashikimi me Evisin, konsulente, medium shumë e talentuar dhe nuk mund të mos kënaqem me përvojën time! Evisi jo vetëm që është jashtëzakonisht profesioniste dhe empatike, por ajo gjithashtu ka një aftësi të jashtëzakonshme për të kuptuar nevojat dhe dëshirat e mia. Falë aftësisë së saj për të parë të ardhmen dhe për të kuptuar situatën time personale, ajo ishin në gjendje të më jepte njohuri, këshilla të vlefshme që më ndihmuan të kapërceja problemet aktuale. U habita se sa saktë i kuptoi mendimet dhe ndjenjat që më trazonin dhe si i bënte parashikimet. Seancat ishin një burim frymëzimi dhe energjie për mua. Ajo më ka dhënë kurajo të ndjek ëndrrat dhe ta jetoj jetën ashtu siç kam dashur gjithmonë. Unë jam pafundësisht mirënjohës për këtë përvojë transformuese dhe ia rekomandoj kujtdo që kërkon qartësi dhe largpamësi. Një falenderim të madh për ty Evis, talentin dhe përkushtimin e jashtëzakonshëm. E vlerësoj kohën që më ke kushtuar dhe do përpiqem ta përdor mençurinë dhe mprehtësinë e tënde në jetën time të përditshme. Urimet më të mira dhe mirënjohje të madhe,
K.F.
Full 1
Udhëzimet shpirtërore të Evis: si më ndihmuan seancat e saj të këshillimit për të pasur një karrierë të suksesshme.
Seancat me Evisin kanë qenë një përvojë vërtet transformuese për mua. Kur mora ofertën e punës për një pozicion zëvendësdrejtor në një kompani të madhe ndërkombëtare, isha plot dyshime dhe paqartësi. Pikërisht në atë moment vendosa të kërkoja këshillat e Evisit. Ndonëse në fillim isha skeptik, nuk mund ta besoja se Evis kishte një dhunti të jashtëzakonshme. Ajo më dha një vizion të qartë të së ardhmes sime në këtë punë të re dhe më inkurajoi të merrja përsipër sfidat që do të kisha përpara. Ishte vërtet një kohë stresuese për muajt e parë, por pas konsultimit tim të dytë me Evisin, më këshilloi të bëja një diskutim të hapur me drejtorin tim. Fjalët e saj ishin vërtet magjike pasi më ndihmuan të hap derën e suksesit dhe të largoja shqetësimet e mia. Në pak kohë, parashikimi i saj u realizua dhe unë fitova një pozicion të lakmuar që nuk e kisha ëndërruar kurrë. I detyrohem Evis për të gjitha këto dhe aftësisë së saj të mahnitshme për të parë të ardhmen dhe për të ndihmuar njerëzit. Evis, ju falënderoj nga zemra për mbështetjen dhe udhëzimet tuaja. Seancat e tua më kanë ndryshuar jetën dhe më kanë treguar se nuk ka kufizime kur bëhet fjalë për arritjen e qëllimeve. Nuk gjejë fjalë t'ju falënderoj mjaftueshëm dhe t'ju rekomandoj kujtdo që kërkon udhëzim shpirtëror dhe largpamësi. Ju jeni vërtet një dhuratë për botën. Me shumë respekt
A.A.
previous arrow
next arrow

Mirësevjen në Envilight!

Përjeto seancat tona unike të shërimit me energji dhe vizion në prezencë ose online në mbarë botën. Mos humb asnjë lajm nga ne dhe nëse dëshiron seanca në prezencë, na ndiq në rrjetet tona sociale për të qenë gjithmonë i/e informuar rreth vendndodhjes tonë aktuale. Nëse dëshiron seanca online, ti mund të rezervosh takime të përshtatshme në kalendarin e faqes së internetit. Ki parasysh, që planifikimi i seancave në malin e Tomorrit, kërkon një afat kohor të caktuar për arsye organizative dhe gjëndjes së motit.

Faleminderit për vemendjen tënde!
Ekipi yt Envilight.