ESSEN UND GESUNDHEIT

KONSULTIME TË VLEFSHME USHQIMI & SHËNDETI NGA NJË TJETËR KËNDVËSHTRIM.

ENVILIGHT, FORMULA MAGJIKE KUNDËR SËMUNDJEVE.

NËSE S´JE I SËMURË S´DO TË THOTË QË TI JE I SHËNDOSHË. SHËNDETI ËSHTË PËRMBLEDHJE SHUMË E GJËRË DHE KOMPLEKSE MË SHUMË SE MUNGESA E SËMUNDJES.
KONSULTIME TË VLEFSHME USHQIMI & SHËNDETI NGA NJË TJETËR KËNDVËSHTRIM.

SHËRBIMET

PROGRAME USHQIMORE

INDIVIDUALE
RRUGA E DUHUR DREJT USHQIMIT TË SHËNDETSHËM. Ushqimi është një nga burimet kryesore, nëpërmjet të cilit trupi ynë siguron energjitë dhe kaloritë e nevojshme për...
Lexo më tepër!

Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

METODA SI DHE

SA HAMË
LEKSIONI SE SI TË BËHENI MJEKE TË VETVETES. Përveç rëndësisë së konsumit nga ana jonë e ushqimeve kryesisht bimore, biologjike, është e rekomandueshme...
Lexo më tepër!

Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

PROGRAME USHQIMORE

VEGANE KRUDISTE
HORIZONT I RI DREJT SHËNDETIT TË PËRSOSUR. Të jetosh vegan është bërë tashmë një stil jete...
Lexo më tepër!

Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

METODA PASTRIMI

TË ORGANIZMIT
ALTERNATIVA MIRËBËRËSE NËPËRMJET AGJERIMEVE DHE KLIZMAVE.
Toksinat arrijnë në organet tona në mënyra të ndryshme, duke konsumuar ushqime...
Lexo më tepër!

Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

METODA SHËRIMI ME BIMË DHE

MËNYRA TË TJERA
KURIME NATYRALE EFIKASE PA EFEKTE ANËSORE.
Shumica e të sëmurëve për çdo problem...
Lexo më tepër!

Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

REKOMANDIME

AGROTEKNIKE
ÇELËSI PËR T`JU DHËNE JETË DHE ENERGJI PRODHIMEVE BUJQËSORE.
Sot thuajse në gjithë botën tregjet janë tejmbushur me ushqime të rrezikshme, të tejngopura me lloj lloj plehrash...
Lexo më tepër!

Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

PAKETA SPECIALE

Pakete 20% günstiger 

– PROGRAME USHQIMORE INDIVIDUALE

– METODA SI DHE SA HAMË

– PROGRAME USHQIMORE VEGANE KRUDISTE

– METODA PASTRIMI TË ORGANIZMIT

– METODA SHËRIMI ME BIMË DHE MËNYRA TË TJERA

– REKOMANDIME AGROTEKNIKE

KATEGORITË E SHËRBIMEVE

KONSULTIME & PARASHIKIME
3 Seanca
TRUPI & SHPIRTI
3 Seanca
SITUATA & SJELLJA
3 Seanca
USHQIMI & SHËNDETI
6 Konsulenca
NJERIU & MJEDISI
3 Seanca
NGUSHËLLIMI & NDIHMA
1 Seancë
GUIDA & SEANCA
3 Seanca
NGJYRA & VIZIONE
3 Seanca
SEMINARE & TRAJNIME
3 Seanca