Shkëputja Shpirtërore Fillim I Një Jete Të Re

Qenia e brendshme dhe ngecjet në lidhjet e vjetra.
Çlirimi nga energjitë dhe entitetet negative

240.00

Detaje shtesë

Kohezgjatja

60 Min

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shkëputja Shpirtërore Fillim I Një Jete Të Re”