Rekomandime Agroteknike 60 min

Sot thuajse në gjithë botën tregjet janë tejmbushur me ushqime të rrezikshme, të tejngopura me lloj lloj plehrash kimike, helmesh dhe hormonesh, të cilat përbëjnë një rrezik të madh në jetën tonë. Në shumicën e prodhimeve të paketuara nuk deklarohen përmbajtjet e dëmshme, përkundrazi bëhet reklame në shitjen e produktit. Malli i mirë thotë populli nuk ka nevojë për reklame.

200.00

Description

Sot thuajse në gjithë botën tregjet janë tejmbushur me ushqime të rrezikshme, të tejngopura me lloj lloj plehrash kimike, helmesh dhe hormonesh, të cilat përbëjnë një rrezik të madh në jetën tonë. Në shumicën e prodhimeve të paketuara nuk deklarohen përmbajtjet e dëmshme, përkundrazi bëhet reklame në shitjen e produktit. Malli i mirë thotë populli nuk ka nevojë për reklame.

Në treg gjenden lloj lloj helmesh, kimikatesh dhe bimë të modifikuara gjenetikisht (O,M,GJ.), të cilat nuk njihen nga sistemi ynë mbrojtës (Imunitar).

Ajo që duhet të dini është se për të shpërbërë këto komponente të rrezikshëm, në organizmin tonë nuk ekzistojnë antitrupat e nevojshme dhe si rrjedhojë ato kimikate, hormone etj mbeten përgjithmonë brenda nesh, duke u bërë shkaku kryesor i shumë sëmundjeve, vdekjeve të parakohëshme etj.

Inxh. Agronom Engjëll Qato me rekomandimet e tij, ju ndihmon për të dalluar dhe zgjedhur prodhimet e duhura në tregje, apo si ti pastrojmë ato nga kimikatet dhe hormonet. Gjithashtu ai jep rekomandime profesionale në kultivimin, ruajtjen e frutave dhe perimeve në mënyrën më të përsosur.

Detaje shtesë

Kohezgjatja

45 Min, 60 Min

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rekomandime Agroteknike 60 min”