Metoda Shërimi Me Bimë Dhe Mënyra Të Tjera 45 min

Shumica e të sëmurëve për çdo problem të vogël drejtohen në farmaci për të blerë medikamente të gatshme për shërimin e sëmundjeve. Shumë pak deri tani prej tyre e marrin guximin të provojnë metoda shërimi me receta bimore dhe pse në shumë sëmundje, bimët mjekësore mund të përdoren në vend të ilaçeve sintetike. Në vendet perëndimore bimët mjeksore kanë një rëndësi jashtëzakonisht të madhe në shërime alternative dhe për hir të së vërtetës, duhet theksuar se edhe në vendin tonë, ka filluar përdorimi i metodave të tilla shëruese.

This product is currently out of stock and unavailable.

Description

Shumica e të sëmurëve për çdo problem të vogël drejtohen në farmaci për të blerë medikamente të gatshme për shërimin e sëmundjeve. Shumë pak deri tani prej tyre e marrin guximin të provojnë metoda shërimi me receta bimore dhe pse në shumë sëmundje, bimët mjekësore mund të përdoren në vend të ilaçeve sintetike. Në vendet perëndimore bimët mjeksore kanë një rëndësi jashtëzakonisht të madhe në shërime alternative dhe për hir të së vërtetës, duhet theksuar se edhe në vendin tonë, ka filluar përdorimi i metodave të tilla shëruese.

Mjekësia alternative është kurim natyral dhe pa shumë efekte anësore. Kurimi me anë të bimëve mjekësore ka origjinë të hershme, që para erës sonë. Sot tek ne numërohen rreth 700 lloje bimësh. Në varësi të cilësive të tyre ato mund të hahen, të bëhen çaj ose vaj. Si kurë popullore përdoren frutat, gjethet, lëvoret, lulet apo rrënjët e tyre.

Të gjitha frutat dhe bimët janë kurative mjafton të dish t’i trajtosh ato. Mjekimi më i mirë për njerëzit është të ushqehen shëndetshëm me perime, fruta organike dhe të freskëta, sepse vetëm në këtë mënyrë, në pak vite nuk do të sëmuren më nga sëmundjet; si gripi, grykët, helmimet ushqimore dhe shumë sëmundje të tjera.

Additional information

Kohezgjatja

45 Min, 60 Min

Es liegen noch keine Bewertungen vor.

Seien Sie der Erste, der “Metoda Shërimi Me Bimë Dhe Mënyra Të Tjera 45 min” überprüft;