Programe Ushqimore Vegane Krudiste 45 min

Të jetosh vegan është bërë tashmë një stil jete e shumë miliona njerëzve në tokë. Për arsye shëndeti dhe për respekt ndaj natyrës shumë njerëz preferojnë të mos i zgjedhin prodhimet e mishit, nënproduktet e tyre si djathi, gjiza, qumështi dhe çdo gjë me prejardhje shtazore.

This product is currently out of stock and unavailable.

Description

Të jetosh vegan është bërë tashmë një stil jete e shumë miliona njerëzve në tokë. Për arsye shëndeti dhe për respekt ndaj natyrës shumë njerëz preferojnë të mos i zgjedhin prodhimet e mishit, nënproduktet e tyre si djathi, gjiza, qumështi dhe çdo gjë me prejardhje shtazore.

Shkenca dhe studime të shumta kanë konfirmuar se që të jesh i shëndetshëm nuk është aspak e nevojshme që të konsumosh mish. Veganët i marrin të gjithë vlerat ushqyese nga proteinat bimore, fibra dhe minerale, pa konsumuar mish, i cili ju bën të ngadalësoni ritmin për shkak të kolesterolit dhe yndyrnave të ngopura të kafshëve.

Produktet e shëndetshme nuk përfshijnë po ashtu patatina, akullore, shumë ushqime të tejpërpunuara nga industria ushqimore, pijet e gazuara e të sheqerosura, ushqimet e brumrave me miellin e bardhë 00 etj, për ata që janë vegan. Mbi të gjitha është e rëndësishme që të hahet ushqim i pastër, bëjnë me dije specialistët, të ndihesh mirë dhe me energji gjatë gjithë ditës, si dhe të kombinosh një regjim ushqimi me aktivitetin fizik.

Additional information

Kohezgjatja

45 Min, 60 Min

Es liegen noch keine Bewertungen vor.

Seien Sie der Erste, der “Programe Ushqimore Vegane Krudiste 45 min” überprüft;