USHQIMI & SHËNDETI

KONSULTIME TË VLEFSHME USHQIMI & SHËNDETI NGA NJË TJETËR KËNDVËSHTRIM.

ENVILIGHT, FORMULA MAGJIKE KUNDËR SËMUNDJEVE.

NËSE S´JE I SËMURË S´DO TË THOTË QË TI JE I SHËNDOSHË. SHËNDETI ËSHTË PËRMBLEDHJE SHUMË E GJËRË DHE KOMPLEKSE MË SHUMË SE MUNGESA E SËMUNDJES.

SHËRBIMET

PROGRAME USHQIMORE

INDIVIDUALE
RRUGA E DUHUR DREJT USHQIMIT TË SHËNDETSHËM. Ushqimi është burimi ynë jetik.
NE JEMI ÇFARË HAMË!


Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

METODA SI DHE

SA HAMË
LEKSIONI SE SI TË BËHENI MJEKE TË VETVETES.
Inxh. Agronon Engjëll Qato me përvojat e tij shumëvjeçare, jep rekomandimet individuale.

Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

PROGRAME USHQIMORE

VEGANE KRUDISTE
HORIZONT I RI DREJT SHËNDETIT TË PËRSOSUR.
Që të jesh i shëndetshëm nuk është aspak e nevojshme që të konsumosh mish.

Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

METODA PASTRIMI

TË ORGANIZMIT
ALTERNATIVA MIRËBËRËSE NËPËRMJET AGJERIMEVE DHE KLIZMAVE.
Pastrim i thellë me çajra dhe bimë mjeksore, klizma të ndryshme edhe në gjendje të rëndë shëndetsore.

Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

METODA SHËRIMI ME BIMË DHE

MËNYRA TË TJERA
KURIME NATYRALE EFIKASE PA EFEKTE ANËSORE.
Bimët mjekësore mund të përdoren në vend të ilaçeve sintetike


Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

REKOMANDIME

AGROTEKNIKE
ÇELËSI PËR T`JU DHËNE JETË DHE ENERGJI PRODHIMEVE BUJQËSORE.
Inxh. Agronom Engjëll Qato jep rekomandime profesionale në kultivimin, ruajtjen e përsosur të frutave dhe perimeve.

Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

me çmim 20 % më të ulët

Kjo paketë përmban 6 Seanca:

1

PROGRAME USHQIMORE INDIVIDUALE

4

METODA PASTRIMI TË ORGANIZMIT

2

METODA SI DHE SA HAMË

5

METODA SHËRIMI ME BIMË DHE MËNYRA TË TJERA

3

PROGRAME USHQIMORE VEGANE KRUDISTE

6

REKOMANDIME AGROTEKNIKE

KATEGORITË E SHËRBIMEVE

KONSULTIME & PARASHIKIME
3 Seanca
TRUPI & SHPIRTI
3 Seanca
SITUATA & SJELLJA
3 Seanca
USHQIMI & SHËNDETI
6 Konsulenca
NJERIU & MJEDISI
3 Seanca
JETA & VDEKJA
1 Seancë
NJERIU & KAFSHËT
1 Seanca
GUIDA & SEANCA
3 Seanca
NGJYRA & VIZIONE
3 Seanca
SEMINARE & TRAJNIME
3 Seanca

REFERENCAT

Full 1

"Formula Magjike Kundër Sëmundjeve": Përvoja ime pozitive me konsultin z. Engjell Qaton në ENVILIGHT për një ushqim më të shëndetshëm.
Më bëri shumë përshtypje kompetenca dhe ndjeshmëria e Envilight gjatë seancës së shërimit Kam pasur rastin të konsultohem me zotin Engjell Qaton në Envilight, në programin e tyre "Formula Magjike Kundër Sëmundjeve" dhe jam shumë e impresionuar nga eksperienca ime. Zoti Engjell është shumë i përkushtuar dhe i pasionuar në punën e tij. Ai më ndihmoi të kuptoja rrugën e duhur drejt një ushqimi të shëndetshëm.
Nëpërmjet programit ushqimor individual, zoti Engjell me ndihmoi të identifikoj nevojat e mia ushqimore dhe më udhëzoi në mënyrë të detajuar mbi proçesin. Gjithashtu, më tregoi se si të eksperimentoja me ushqime të reja dhe të shëndetshme për mua.
Në fund të programit, rezultatet ishin të frytshme dhe ndjeja një ndryshim të madh në energjinë time dhe shëndetin e përgjithshëm. Nëse kërkoni për një udhërrëfyes të mirë drejt një jete më të shëndetshme, unë me plotë besim do të sugjeroja të konsultoheni me zotin Engjell Qato dhe programet e tij në Envilight.
F. Krasniqi
Full 1
Metodat e pastrimit të organizmit dhe udhëzimet për të bërë veten një mjeshtër të shëndetit: Eksperienca ime me zotin Engjell Qato në Envilight"
Unë kam patur fatin të konsultohem me zotin Engjell Qato në Envilight për metodat e pastrimit të organizmit dhe si të bëhesh mjeshtër i shëndetit të vetes. Unë mund të them se ishte një nga eksperiencat më të mira të jetës sime.
Engjell Qato është një ekspert i vërtetë në fushën e shëndetit dhe ushqimit. Ai me tregoi një sërë mënyrash të ndryshme për të rritur mirëqenien, duke përfshirë gjithashtu alternativat e mirëbërjes nëpërmjet agjerimit dhe klizmave. Mbi të gjitha mësova shumë rreth metodave të ndryshme se si dhe sa duhet të hamë për të arritur një shëndet të mirë.
Gjatë konsultës, zoti Engjell Qato ishte shumë i sjellshëm dhe i durueshëm ndaj pyetjeve dhe kërkesave të mia. Ai u përgjigj në mënyrë të detajuar dhe më ndihmoi të kuptoj se si zbatohen metodat e ushqimit në jetën e përditshme.
Në fund të konsultës, unë u ndjeva shumë e inkurajuar dhe i motivuar për të vazhduar rrugën drejt shëndetit të mirë. Unë do të kisha një këshillë për të gjithë ata që janë duke kërkuar një konsulent si Engjell Qato - mos e lini këtë mundësi, për ta kuptuar se si mund të bëheni mjeshtër i shëndetit të vetes.
Faleminderit shumë, Engjell Qato!
B.Rama
Full 1
“Pastrimi i zorrëve me bimë“ nga zoti Engjëll Qato: Një përvojë e befasishme dhe inkurajuese për shëndetin e përgjithshëm“
Unë jam i befasuar nga përvoja ime pozitive me konsulencën dhe seancën e pastrimit të zorrëve me bimë nga zoti Engjëll Qato. Përveç kësaj, konsulenca ishte shumë inkurajuese dhe motivuese. Aty kuptova rëndësinë e mënyrave te duhura të të ngrënit për të pasur një shëndet sa të mirë. Shumë e veçantë ishte metoda e pastrimit të organizmit me bimë dhe ndikimi i saj në shëndetin e përgjithshëm.
“Eshtë shumë e rëndësishme - theksonte ai, se të gjithë njerëzit me probleme dhe sëmundje kronike, apo të rënda, duhet detyrimisht të kryejnë një pastrim radikal me anën e një formule bimore natyrale, për shkak se organizmi ynë me kohe ka grumbulluar shumë toksina në gjak dhe organet jetësore të brendshme, por në të njëjtën kohë edhe zorrët nga ushqimet e gabuara kanë grumbulluar nëpër xhepat anësore të tyre disa kg fekale, të cilat mund të kenë shumë vite aty… „
U habita kur mësova se këto fekale mund të arrijnë edhe më shumë se 7 kg në persona të rritur, janë aty tashmë të ngurtësuara, me ngjyrë të zezë duke qenë burimi i shumë sëmundjeve për organizmin dhe në veçanti për zorrët… Kjo metodë pastrimi ishte vërtetë një mbrekulli, pasi përjetova një pastrim të jashtëzakonshëm, duke larguar në më pak se 24 orë shumë fekale të vjetra prej zorreve, një sasi të madhe të kolesterolit prej gjakut dhe largimin e qindra gurzave me përmbajtje kolesteroli madje dhe parazitësh nga mëlcia e tëmthi. U ndjeva edhe njehere i rilindur mbas kësaj seance pastrimi, e cila i dha rrugë shërimit tim të plotë fizik dhe shpirtëror…
Me shumë kënaqësi.
N. Gjokaj
previous arrow
next arrow