TRUPI & SHPIRTI

Ç'BLLOKO KARMAT DHE FUQIZO ENERGJINË TËNDE ME ENVILIGHT!

PROGRAMI INTENSIV TRUPI & SHPIRTI NË TRE HAPA PËR TY

Çdo shkak ka një pasojë – çdo pasojë ka një shkak. Çdo veprim, mendim, emocion apo fjalë krijon një energji të caktuar, e cila kthehet me të njëjtin intensitet tek pikënisja ose më saktë tek ai që e prodhoi atë. Motivi i shkakut mund të gjendet në shumë shtresa.
Çdo gjë bëhet në përputhje me ligjin. Çdonjëri nga ne është krijues, bartës dhe përcaktues i fatit të tij. Nuk ka mëkat, nuk ka faj, nuk ka rastësi, por vetëm shkak dhe pasojë.
„Karma" është fjalë sanskrite që do të thotë rreth dhe është një nga ligjet bazë të universit. Karma na detyron ne të lindemi e rilindemi, për një arsye: Të çlirohemi nga padrejtësitë që i kemi shkaktuar dhe t’ i përmirësojmë gabimet. Kapërcimi i tyre, nuk është anashkalimi, por përballja me to dhe zgjidhja.
Sa më shumë njerëzit u largohen zgjidhjeve të problemeve, aq më shumë rikrijojnë karmë, dmth. rilindje, sepse njeriu është i detyruar të rilindet, të rikthehet në tokë deri në shlyerjen e plotë të karmave të tij negative. Karma bllokon energinë, shëndetin dhe mirëqenien.

SHËRBIMET

HIGENA SHPIRTIT

TRAJTIMI ENERGJITIK I PËRVOJAVE NEGATIVE DHE TRAUMAVE,
ZGJIDHJA E KARMAVE, PASTRIMI DHE ZGJERIMI I ÇAKRAVE

Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

SHKAQET ENERGJIKE TË SËMUNDJES

LARGIMI I BLLOKIMEVE TË ÇAKRAVE, ZBËRTHIMI I SHKAKUT TË SËMUNDJES DHE KARMA, PASTRIMI DHE AKTIVIZIMI I ENERGJISË

Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

BALANCIM ENERGJIE

ZGJERIM ÇAKRASH, HARMONIZIM INTUITIV I ENERGJISË.
KJO SEANCE REKOMANDOHET PAS HAPIT 1, HIGENA E SHPIRTIT.

Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 90min

PAKETA SPECIALE

Paketa me çmim 20 % më të ulët

Kjo paketë përmban 3 Seanca:

HAPI 1. HIGENA SHPIRTIT

HAPI 2. SHKAQET ENERGJIKE TË SËMUNDJES

HAPI 3. BALANCIM ENERGJIE

me çmim 20 % më të ulët

Kjo paketë përmban 3 Seanca:

1

HIGENA SHPIRTIT

2

SHKAQET ENERGJIKE TË SËMUNDJES

3

BALANCIM ENERGJIE

KATEGORITË E SHËRBIMEVE

KONSULTIME & PARASHIKIME
3 Seanca
TRUPI & SHPIRTI
3 Seanca
SITUATA & SJELLJA
3 Seanca
USHQIMI & SHËNDETI
6 Konsulenca
NJERIU & MJEDISI
3 Seanca
JETA & VDEKJA
1 Seancë
NJERIU & KAFSHËT
1 Seanca
GUIDA & SEANCA
3 Seanca
NGJYRA & VIZIONE
3 Seanca
SEMINARE & TRAJNIME
3 Seanca

REFERENCAT

Full 1

Seanca shërimi për Trupin & Shpirtin: Një përvojë transformuese shërimi shpirtëtor me Envilight
Kohët e fundit kam patur disa seanca shëruese për trupin dhe shpirtin dhe nuk mund të them mjaftueshëm sa të dobishme dhe mahnitëse ishin. Kisha disa sëmundje fizike dhe emocionale që nuk mund t'i largonja dhe nuk dija nga të fillonja t'i trajtoja.
Seancat shëruese më ndihmuan të gjeja rrënjët e problemeve të mia dhe t'i trajtoja ato në një mënyrë shumë më të dashur dhe të ndjeshme. Shëruesit punuan me mua për të harmonizuar energjinë time dhe për të larguar bllokimet shpirtërore. Seancat me Envilight më ndihmuan të rilidhesha me veten, të rifitoja paqen dhe qetësinë time të brendshme.
U habita se sa shpejt u ndjeva më mirë pas seancave shëruese. Dhimbja fizike në të cilën isha u reduktua ndjeshëm, unë u ndjeva shumë mire emocionalisht dhe më energjike. Seancat e shërimit ishin një përvojë e jashtëzakonshme që do t'ia rekomandoja kujtdo që kërkon një mënyrë për t'u ndjerë më mirë dhe për t'u lidhur me fuqinë e brendshme.
Engjell & Evis me të cilët punova ishin jashtëzakonisht profesionalë dhe të dashur. Ata shpjeguan çdo hap të procesit dhe më siguruan që unë të ndihesha rehat. Unë jam shumë mirënjohëse për ndihmën dhe përkushtimin e tyre dhe do t'i rekomandoja ata kujtdo që kërkon shërim dhe paqe të brendshme. Seancat e shërimit ishin një përvojë që nuk do ta harroj kurrë dhe jam mirënjohëse për ndryshimet pozitive që kam përjetuar përmes tyre.
Përshëndetje dhe njëherë faleminderit
N. Nielsen
Full 1
Seanca shërimi për trupin & shpirtin: Si më ndihmuan shëruesit e talentuar të zbuloja shkaqet emocionale të sëmundjes sime.
Pata kënaqësinë të ndjek seancat e shërimit të trupit dhe shpirtit me shërues të talentuar si Envilight dhe u preka thellësisht nga përvoja ime. Shëruesit më ndihmuan të identifikoja dhe trajtoja shkaqet themelore psikologjike të sëmundjeve të mia. Ndihesha shumë rehat, e relaksuar gjatë seancave dhe ndjeva se shëruesit po kujdeseshin për mua me shumë ndjeshmëri.
Ata morën shumë kohë për të kuptuar situatën time individuale dhe më shpjeguan qartë se si gjendjet tona mendore mund të ndikojnë në mirëqenien tonë fizike. Nëpërmjet trajtimit të tyre dhe pyetjeve specifike, shëruesit më ndihmuan të çliroja bllokimet e mia dhe të ktheja në ekuilibër rrjedhën e energjisë.
U mahnita kur pash humorin tim dhe simptomat fizike që përmirësoheshin gradualisht ndërsa ndiqia seancat e shërimit. Ishte një përvojë shumë e vlefshme për mua pasi tani e kuptoj më mirë se si gjendja ime mendore ndikon në shëndetin tim fizik.
Në përgjithësi, seancat e shërimit të trupit dhe shpirtit me shërues te talentuar si Envilight ishin një përvojë e jashtëzakonshme për mua. Unë ia rekomandoj atë kujtdo që është në kërkim të opsioneve alternative të trajtimit dhe është i gatshëm të shikojë thellë brenda shpirtit të tij për të shëruar veten.
Përshëndetje dhe faleminderit
E.Berisha
Full 1
Transformimi në nivelin karmik: Përvoja ime me seancat shëruese të trupit dhe shpirtit
Kam pasur kënaqësinë të ndjek disa seanca të shërimit të trupit dhe shpirtit të udhëhequr nga shëruesit shpirtëror si Engjelli dhe Evisi. Kjo përvojë ishte e papërshkrueshme dhe ndryshoi plotësisht mënyrën se si unë i shikoj sëmundjet e mia fizike dhe emocionale.
Shëruesit më ndihmuan të identifikoja dhe trajtoja shkaqet karmike të problemeve të mia. Ata më udhëhoqën përmes procesit të vetë-zbulimit dhe më ndihmuan të pastroj bllokimet e thella emocionale të rrënjosura në të kaluarën time karmike.
Isha i habitur se sa i thellë ishte ndikimi i seancave në jetën time. Rrjedhat e mia të energjisë u ribalancuan dhe u ndjeva në harnomi me veten. Shëruesit Engjell & Evis ishin shumë empatikë, mirëkuptues dhe gjetën kohë për të kuptuar nevojat e mia individuale. Këto seanca më kanë ndihmuar të identifikoj dhe trajtoj çështjet e mia në një nivel të thellë karmik madje tani ndihem më mirë se kurrë.
Deri herën tjetër.
Q. Novák
previous arrow
next arrow