SITUATA & SJELLJA

ZBULO ME NE DHE LARGO NGA VETJA BLLOKIMET E PASHLYERA KARMIKE!

PROGRAMI INTENSIV SITUATA & NDRYSHIMI NË TRE HAPA PËR TY

Modelet e sjelljes përcaktojnë se si ne sillemi në situata dhe ndaj njerëzve të caktuar. A ka situata apo njerëz që ngjallin gjithmonë të njëjtën sjellje apo emocione (të padëshiruara) tek ti?
Modelet e sjelljes janë të lidhura me të ashtuquajturat kushte nxitëse - këto mund të jenë, për shembull, vende, kohë, emocione ose njerëz të caktuar. Karma i referohet impulseve mendore që na shtyjnë të veprojmë, të flasim dhe të mendojmë ashtu siç veprojmë. Këto impulse psikike janë formuar nga modelet tona të mëparshme të sjelljes. Rrugët nervore formohen në trurin tonë nëpërmjet sjelljes sonë. Kur këto rrugë nervore nxiten nga rrethanat e duhura, kjo na bën të përsërisim modelet tona të vjetra të sjelljes. E thënë thjesht, na pëlqen të bëjmë diçka dhe më pas e bëjmë atë nga zakoni – sikur të jemi të detyruar.

Të gjithë ne duhet të mësojmë nga modelet e padëshiruara te sjelljes e të kuptojmë që karma nuk është veçse një impuls apo sulm drejt nesh. Sa më gjatë të jemi të sulmuar nga ky implus negativ, aq më shumë shtohet rreziku i manifestimit të shqetësimeve në trupin fizik. Për të kontrolluar karmën para së gjithash ne duhet të mësojmë të kontrollojmë emocionet tona dhe të manifestojmë në mënyrë efektive dëshirat apo qëllimet e përhershme. Në të vërtet ne e bëjnë këtë çdo ditë, por zakonisht kjo ndodh në mënyrë të pandërgjegjshme. Shpesh gjendemi në rrethana dhe situata që nuk na pëlqejnë dhe jemi të pakënaqur me veten apo të tjerët. Nëse mësohemi të manifestojmë ndërgjegjshëm dhe njohim mënyrat e manifestimeve, do e krijojmë jetën tonë në përputhje me dëshirat dhe vizionet tona. Ne jemi me ty në dhimbjen tënde apo dilemën.

.

SHËRBIMET

ANALIZA E STRESIT & KRIZAVE

ANALIZA EMOCIONALE, MENTALE & SHPIRTËRORE E GJENDJES AKTUALE DHE SHTRESAT E SAJ.

Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

MENAXHIMI I SITUATËS

LARGIMI NGA RRETHI VICIOZ I NËNNDËRGJEGJES, NDRYSHIMI I KËNDVËSHTRIMIT DREJT FUQISË SUPREME.

Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

MANIFESTIMI & TRANSFORMIMI

PROGRAMIMI I DËSHIRAVE DHE QËLLIMEVE NGA NJË TJETËR PIKËNISJE, KOHA PËR NDRYSHIM.

Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

PAKETA SPECIALE

Paketa me çmim 20 % më të ulët

Kjo paketë përmban 3 Seanca:

HAPI 1. ANALIZA E STRESIT & KRIZAVE

HAPI 2. MENAXHIMI I SITUATËS

HAPI 3. MANIFESTIMI & TRANSFORMIMI

me çmim 20 % më të ulët

Kjo paketë përmban 3 Seanca:

1

ANALIZA E STRESIT & KRIZAVE

2

MENAXHIMI I SITUATËS

3

MANIFESTIMI & TRANSFORMIMI

KATEGORITË E SHËRBIMEVE

KONSULTIME & PARASHIKIME
3 Seanca
TRUPI & SHPIRTI
3 Seanca
SITUATA & SJELLJA
3 Seanca
USHQIMI & SHËNDETI
6 Konsulenca
NJERIU & MJEDISI
3 Seanca
JETA & VDEKJA
1 Seancë
NJERIU & KAFSHËT
1 Seanca
GUIDA & SEANCA
3 Seanca
NGJYRA & VIZIONE
3 Seanca
SEMINARE & TRAJNIME
3 Seanca

REFERENCAT

Full 1

Menaxhimi i stresit dhe krizave: Përvoja ime me seancat e Envilight-it
Më bëri shumë përshtypje kompetenca dhe ndjeshmëria e Envilight gjatë seancës së shërimit "Analiza e stresit dhe krizave". Envilight më ndihmoi të analizoja situatën time aktuale emocionalisht, mendërisht dhe shpirtërisht. U ndjeva shumë rehat dhe i sigurt gjatë seancës. Engjell & Evis ishin empatikë, profesionistë dhe u siguruan që të hapesha plotësisht. Ata më ndihmuan të shikoja situatën time aktuale nga këndvështrime të ndryshme dhe më dhanë njohuri dhe këshilla të vlefshme se si të përballem me stresin dhe krizat.
Seanca më ndihmoi shumë për të çliruar veten nga mendimet dhe emocionet negative dhe për t'i vendosur shqetësimet e mia në një kontekst më të gjerë. Engjell & Evis më ndihmuan të identifikoja pikat e mia të forta dhe të dobëta madje të zgjeroja mundësitë e mia për veprim. U ndjeva shumë i qartë, i tokëzuar dhe më pas isha në gjendje t'i qasesha situatës sime në një mënyrë më pozitive.
Seanca "Analiza e stresit dhe krizave" ishte një përvojë e mrekullueshme. I jam shumë mirënjohës Envilight për këtë përvojë dhe sigurisht që do të rezervoj një seancë tjetër në të ardhmen e afërt.
Faleminderit për kohën dhe besimin tuaj!
K. Müller
Full 1
Transformim përmes seances së shërimit: Si më ndihmuan Evis dhe Engjell të dal nga rrethi vicionz dhe të lidhem me qenien time më të lartë”
Pata kënaqësinë të përjetoj një seancë shërimi për situatën dhe sjelljen time me Evis dhe Engjell. U impresionova thellësisht nga aftësia e tyre për të eksploruar nënndërgjegjen dhe bllokimet aktuale. Seanca e shërimit u fokusua në situatat dhe sjelljet që përsëriteshin në jetën time dhe ishte vërtet mahnitëse se si Evis dhe Engjell më ndihmuan të largohesha nga rrethi vicioz i nënndërgjegjes sime dhe të ndryshoja perspektivën time në drejtim të një qenie më të lartë.
Gjatë seancës ndjeva një relaksim të thellë. Ata më udhëzuan përmes një sërë ushtrimesh dhe vizualizimesh që të shihja situatën time nga një këndvështrim i ri dhe më ndihmuan të lidhesha me qenien time shpirtërore.
Më habiti fakti se sa shpejt pashë ndryshime në mënyrën e të menduarit dhe sjelljes sime. Seanca më ndihmoi të lirohesha nga modelet e sjelljeve provokuese dhe të transformohesha në një mënyrë pozitive. Më pas ndjeva një liri të madhe në këndvështrimin e situatës time. Jam shumë mirënjohëse ndaj Evis dhe Engjell dhe i rekomandoj shërbimet e tyre kujtdo që lufton me situata të përsëritura dhe modele negative të sjelljes. Dëshironi një ndryshim? Bëjeni tani!
Gjitha të mirat dhe së shpejti
S.Gashi
Full 1
Magjia e suksesit: Një përvojë transformuese me Envilight
Kohëve të fundit, bëra një seancë me Evisin dhe Engjellin mbi situatën dhe sjelljen time, e cila u fokusua në programimin e dëshirave dhe qëllimeve të duhura. U impresionova shumë nga arti dhe mënyra se si më udhëzuan gjatë proçesit dhe më ndihmuan të përcaktoja qartë qëllimet dhe dëshirat e mia.
Gjatë seancës, ata më udhëzonin nëpërmjet ushtrimeve të ndryshme vizualizimesh dhe meditimi për të pastruar mendimet, emocionet dhe më tregonin rrugën e duhur për të riprogramuar nënndërgjegjen time. Shumë shpejt, vura re ndryshime pozitive në mënyrën e të menduarit dhe vepruarit në situata të ndryshme.
Evisi dhe Engjelli ishin shumë të ndjeshëm, profesionistë në punën e tyre dhe më ndihmuan të artikuloja vizionin, synimet e mia në mënyrë të qartë dhe të thjeshtë. Ata më ndihmuan të besoja në aftësitë, forcat e brendshme dhe të shpalosja potencialin tim.
Magjia e suksesit në fakt ndodhi nga një pikënisje tjetër, falë Evisit dhe Engjellit, ndihem në rrugën e duhur. Nëse po kërkoni një mundësi për ndryshim, mos hezitoni të rezervoni një seancë sheruese me ta. Nuk do të pendoheni!
Faleminderit shumë për mbështetjen tuaj
H. Andersen
previous arrow
next arrow