SEMINARE & TRAJNIME

SOT MË SHUMË SE KURRË ËSHTË E NEVOJSHME QË NJERIU TË NJOHË VETEN.

Njeriu i sotëm është më shumë i prirur të njohë planetet, trupat qiellorë, teknologjinë, gjërat që janë jashtë tij – gjërat e një bote shumë komplekse – sesa njohjen e unit të vet, duke mbetur kështu skllav në vorbullën e botës dinamike. Njoha e vetes është një art më vete, e siç dihet për të krijuar një art të mirë kërkohet kohë, vullnet, angazhim e mbi të gjitha mjete ose ngjyra.
Në rrugën spirituale dhe metafizike, seancat me ne, trajnimet, seminaret dhe disiplina të udhëheqin drejt zgjimit spiritual dhe rritjes së virtyteve hyjnore që ke brenda qenies tënde. Gjatë rrugës për të rigjetur vetveten është i nevojshëm një mësues shpirtëror si envilight.
Mësuesi shpirtëror mban dhe ruan çelësat e zhvillimit metafizik. Duke përdorur çelësat (ligjet kozmike dhe parimet shpirtërore) envilight transmenton disiplinën e tij, të jep mundësinë që të mësosh vetëdijen shpirtërore dhe të konsumosh frutet e qëllimeve të jetës.

SHËRBIMET

KËNDVËSHTRIM I RI – KËNDI180°,

FUQIA SUPREME
NËNDRËGJEGJIA, FUQIA E MENDIMEVE TË PANDËRGJEGJSHME
PIKËNISJA E DUHUR PËR NJË JETË TË LUMTUR.

Çmimi: 240€ / 60min

SHKËPUTJA SHPIRTËRORE –

FILLIM I NJË JETE TË RE
QENIA E BRENDSHME DHE NGECJET NË LIDHJET E VJETRA.
ÇLIRIMI NGA ENERGJITË DHE ENTITETET NEGATIVE

Çmimi: 240€ / 60min

BASHKIMI I ÇAKRAVE –

FUSHA E DASHURISË
BALANCA ENERGJISË NË ÇAKRA, BASHKIMI I TYRE NË ÇAKRËN
E ZEMRËS. QENDRA HYJNORE E NDJENJËS. KY TRAJNIM OFROHET
PAS PROGRAMIT INTENSIV TRUPI & SHPIRTI.

Çmimi: 240€ / 60min

PAKETA SPECIALE

Paketa me çmim 20 % më të ulët

Kjo paketë përmban 3 Seanca:

– KËNDVËSHTRIM I RI – KËNDI180°, FUQIA SUPREME

– SHKËPUTJA SHPIRTËRORE  FILLIM I NJË JETE TË RE

– BASHKIMI I ÇAKRAVE – FUSHA E DASHURISË

me çmim 20 % më të ulët

Kjo paketë përmban 3 Seanca:

1

KËNDVËSHTRIM I RI - KËNDI180°, FUQIA SUPREME

2

SHKËPUTJA SHPIRTËRORE  FILLIM I NJË JETE TË RE

3

BASHKIMI I ÇAKRAVE – FUSHA E DASHURISË

KATEGORITË E SHËRBIMEVE

KONSULTIME & PARASHIKIME
3 Seanca
TRUPI & SHPIRTI
3 Seanca
SITUATA & SJELLJA
3 Seanca
USHQIMI & SHËNDETI
6 Konsulenca
NJERIU & MJEDISI
3 Seanca
JETA & VDEKJA
1 Seancë
NJERIU & KAFSHËT
1 Seanca
GUIDA & SEANCA
3 Seanca
NGJYRA & VIZIONE
3 Seanca
SEMINARE & TRAJNIME
3 Seanca

REFERENCAT

Full 1
Seminari i Zhvillimit Shpirtëror me Envilight: Zgjero këndvështrimin dhe lidhu me fuqinë supremeve
Jam tepër i emocionuar për seminarin me Envilight mbi zhvillimin shpirtëror - nevoje imediate. Ishte një përvojë e paharrueshme që më ktheu këndvështrimin 180 gradë dhe më ndihmoi të shpalosja fuqinë time supreme.
Trajnimi i nënndërgjegjes dhe njohja e fuqisë së mendimeve pozitive dhe negative ishin shumë të vlefshme për mua personalisht. Kam mësuar se si t'i drejtoj mendimet e mia në një mënyrë të synuar dhe ta drejtoj jetën time në drejtimin e dëshiruar.
Seminari ishte i strukturuar shumë mirë dhe trajnerët ishin jashtëzakonisht kompetent dhe motivues. U ndjeva shumë rehat në grup dhe isha në gjendje të përfitoja nga përvojat dhe njohuritë e pjesëmarrësve të tjerë.
Mund t'ia rekomandoj seminarin kujtdo që kërkon perspektiva të reja dhe një jetë më të lumtur. Faleminderit Envilight për këtë përvojë të vlefshme!
O. Kukaj
Full 1
Ndarja shpirtërore - Fillimi i një jete të re: Lirimi nga energjitë negative dhe zhvillimi i brendshëm
Ishte një përvojë e jashtëzakonshme dhe pasuruese në marrjen pjesë në seminarin "Ndarja shpirtërore - Fillimi i një jete të re" me Envilight. Trajtimi i nënvetëdijes dhe lirimi nga energjitë dhe qeniet negative më ndihmuan të çlirohem nga ngarkesat e marrëdhënieve të kaluara dhe të nis një kapitull të ri në jetën time.
Mësimet praktike dhe meditimet ishin shumë të fuqishme dhe më ndihmuan të kuptoj dhe të zhvilloj më mirë brendësinë time. Envilight na shoqëroi me dashuri dhe profesionalizëm dhe na tregoi si të ndikojmë pozitivisht në mendimet dhe ndjenjat tona dhe si të kemi një jetë të plotësuar.
E këshilloj këtë seminar për çdo person që është i gatshëm të çlirohet nga ngarkesat e vjetra dhe të zhvillojë potencialin e tij të plotë.
Faleminderit Envilight për këtë përvojë të paharrueshme!
Q. Petrović
Full 1
Zbuloni qendrën hyjnore të ndjenjave: Përvoja ime me seminarin 'Bashkimi i Çakrave' nga Envilight
Dua t'ju tregoj për përvojën time të mrekullueshme me seminarin "Bashkimi i Çakrave - Fusha e Dashurisë pa kushte " nga Envilight. Përmes programit intensiv “Trupi & Shpirti“, u përgatita për këtë trajnim dhe u zhyta thellë në balancën e energjisë sime të çakrave. Për të bashkuar çakrat në qendrën e zemrës ishte një përvojë unike që nuk do ta harroj kurrë.
Unë u ndjeva në lidhje të thellë me veten time dhe me të gjithe që më rrethonin, dashuria pa kushte që mbaj brenda vetes u rizgjua me ndjenja më të fuqishme dhe më të qëndrueshëm se kurrë më parë. E këshilloj këtë seminar çdo personi që dëshiron një lidhje më të thellë me veten dhe me të tjerët.
Faleminderit ekipit të Envilight për këtë përvojë të mrekullueshme!
K. Müller
previous arrow
next arrow