MENSCH & UMWELT

PROGRAMI INTENSIV NJERIU & MJEDISI NË TRE HAPA PËR TY

ME ENVILIGHT TI MUND TË SHMANGËSH ENERGJITË DHE RREZATIMET E LARTPËRMENDURA!

Një nga mundësite e komunikimit tonë me të padukshmen është RADIESTEZIA. Forma më e lashtë e radiestezisë është zbulimi (nga njerëz të caktuar) i ujit përmes thuprave drunjësh të caktuar.
Sot nocioni radiestezi nënkupton zbulimin dhe identifikimin e rrezatimeve të dëmshme, të pakapshme për perceptimet e zakonshme të njeriut. Burimet e tyre mund të jenë të ndryshme: rrjedhat e ujit – mbitokësore, por sidomos nëntokësore, puset e mineraleve, energjitë radioaktive, kënetat e dikurshme, varret, largpërçuesit e rrymës elektrike, instalimet elektrike, instalimet nukleare etj.
Radiestezia ndihmon për t’u mbrojtur prej këtyre rrezatimeve të dëmshme, të cilat ndikimin e tyre e shtrijnë në të gjitha segmentet e jetës, në nivele psiqike dhe fizike, duke filluar nga shëndeti, vitaliteti i përgjithshëm, disponimi, lumturia dhe fati. Grindjet, pagjumësia, kokëdhembjet, lodhja mund të jenë pasoja tipike të zonës patogjene në të cilën flemë apo kalojmë pjesën më të madhe të ditës në shtëpi, punë etj. Rrezatime të tilla depërtojnë nëpër të gjithë trupin, duke atakuar sistemin nervor, sidomos sistemin nervor qendror.
Truri reagon në tërë këtë oqean rrezatimesh dhe reaksionet e veta ia transmeton tërë trupit duke krijuar nje numër aq të madh sëmundjesh bashkëkohore. Ka raste kur një ndërrim i thjeshtë i vendit të krevatit në të cilin flemë apo vendit të punës – mund ta ndërroj jetën tonë.

SHËRBIMET

ANALIZA E MJEDISIT

RADIESTEZIA, EFEKTI NEGATIV I PADUKSHMËRISË NË JETËN, SHËNDETIN DHE LUMTURINË TËNDE.

Çmimi: 100€ / Person, Familie
Çmimi: 200€ / Firma, Institute

PASTRIM MJEDISI

PASTRIM ENERGJIK NË AMBJENTE PUNE, SHTËPIE, APARTAMENTE, FIRMA, LOKALE, INSTITUCIONE, KOPSHTE, SHKOLLA, TRUALLI ETJ.

Çmimi: 200€ / Person, Familie
Çmimi: 400€ / Firma, Institute

LARGIMI ENERGJIVE TË HUAJA

LARGIMI ENERGJIVE NEGATIVE NGA TË TJERA DIMENCIONE, NEUTRALIZIMI I RITUALEVE KEQBËRËSE.

Çmimi: 600€ / Person, Familie
Çmimi: 1200€ / Firma, Institute

PAKETA SPECIALE

Paketa me çmim 20 % më të ulët

Kjo paketë përmban 3 Seanca:

HAPI 1. ANALIZA E MJEDISIT

HAPI 2. PASTRIM MJEDISI

HAPI 3. LARGIMI ENERGJIVE TË HUAJA

me çmim 20 % më të ulët

Kjo paketë përmban 3 Seanca:

1

ANALIZA E MJEDISIT

2

PASTRIM MJEDISI

3

LARGIMI ENERGJIVE TË HUAJA

KATEGORITË E SHËRBIMEVE

KONSULTIME & PARASHIKIME
3 Seanca
TRUPI & SHPIRTI
3 Seanca
SITUATA & SJELLJA
3 Seanca
USHQIMI & SHËNDETI
6 Konsulenca
NJERIU & MJEDISI
3 Seanca
JETA & VDEKJA
1 Seancë
NJERIU & KAFSHËT
1 Seanca
GUIDA & SEANCA
3 Seanca
NGJYRA & VIZIONE
3 Seanca
SEMINARE & TRAJNIME
3 Seanca

REFERENCAT

Full 1
Një përvojë që ndryshon jetën: Vlerësimi im i seancës së gjeomancise me shëruesit Engjell dhe Evis
Uauu... ishte shumë impresionuese seanca e gjeomancisë me Engjellin dhe Evisin, ishte vërtetë të hapësh sytë. Analiza e energjisë së ambientit synonte të identifikonte efektet negative të forcave të padukshme në jetën, shëndetin dhe lumturinë time. Ishte pikërisht ajo që më duhej.
Shëruesit përdorën radiestezinë për të identifikuar dhe analizuar forcat e padukshme në punë në jetën dhe mjedisin tim. Ata më shpjeguan rëndësinë e llojeve të ndryshme të rrezatimit që mund të burojnë nga pajisjet elektrike, tubat e ujit, strukturat nëntokësore, faktorë të tjerë të dimensioneve të pakapshme për shqisat njerëzore dhe se si ato mund të ndikojnë në shëndetin apo mirëqenien time.
Isha e habitur se sa e saktë ishte analiza dhe sa efekte negative kishin në jetën time këto forca të padukshme. Por, fatmirësisht, Engjelli dhe Evisi kishin dhuntinë për të neutralizuar efektet e dëmshme të energjive gjeomantike. Kjo seancë ka ndryshuar jetën time. Tani ndihem më e shëndetshme, më e lumtur dhe më energjike se kurrë.
Falenderoj Engjellin dhe Evisin
G. Clark
Full 1
Rigjallërim nga seanca shëruese: Çlirimi i energjive të huaja me Evis dhe Engjell
Kam pasur një përvojë të jashtëzakonshme me Evis dhe Engjell gjatë seancës sime të shërimit. Më ndihmuan të çlirohesha nga energjitë e huaja që vinin nga dimensione të tjera dhe më rëndonin. Seanca ishte e mrekullueshme dhe nuk mund ta përshkruaj sa duhet se si ka ndryshuar jeta ime.
Gjatë seancës, Evis dhe Engjell më shpjeguan se si energjitë negative nga dimensione të tjera mund të hyjnë në jetën tonë dhe të ndikojnë tek ne. Ata më ndihmuan në proçesin e largimit të energjive të huaja dhe menjëherë ndjeva lehtësim dhe çlirim të jashtëzakonshëm.
Isha gjithashtu i magjepsur nga neutralizimi i ritualeve. Evis dhe Engjell më shpjeguan se si disa rituale dhe praktika mund të tërheqin energji negative në jetën tonë dhe rëndësinë e neutralizimit dhe largimit të këtyre energjive. Mënyra se si ata e bënë këtë ishte jashtëzakonisht e fuqishme.
Unë do t'ia rekomandoja këtë seancë shëruese kujtdo që dëshiron të çlirojë veten nga energjitë negative, qoftë nga dimensione të tjera ose përmes ritualeve negative. Evis dhe Engjell janë shërues të mrekullueshëm që do t'ju ndihmojnë të pastroheni dhe të shëroheni. Unë u jam shumë mirënjohës atyre për këtë përvojë!
Falenderime
K. Preniqi
Full 1
Përvoja ime e pabesueshme me seancen e shërimit gjeomantik: Si Engjelli dhe Evisi neutralizuan dhimbjen time të kokës, rraskapitjen dhe lodhjen nga një vend i ngarkuar negativisht.
Kur dëgjova për herë të parë për seancën e shërimit gjeomantik me Engjellin dhe Evisin, isha skeptike. Por pas vitesh vuajtjesh nga dhimbje koke të forta, rraskapitje, lodhje, dhe fjetje në një vend gjeomantik të ngarkuar negativisht, isha e gatshme të provoja gjithçka.
Isha e habitur se sa saktësisht dy shëruesit mund të ndjenin dhe neutralizonin rrezatimin negativ në trupin tim. Gjatë seancës u ndjeva sikur isha në një dimension tjetër, sikur isha e çliruar nga të gjitha sëmundjet e mia. Ndjeva një ngrohtësi dhe lehtësi në trupin tim që nuk e kisha ndjerë prej vitesh.
Pas seancës vura re menjëherë një përmirësim në dhimbjet e kokës dhe në përgjithësi u ndjeva më energjike dhe më e motivuar. Engjelli dhe Evisi gjithashtu bënë pastrim energjitik të shtëpisë dhe vura re një përmirësim të dukshëm të atmosferës dhe energjisë së ambjentit. Është e mahnitshme se sa rrezatimi negativ i një vendi mund të ndikojë në shëndetin dhe mirëqenien tonë. Jam shumë mirënjohëse që takova Engjellin dhe Evisin dhe që më ndihmuan të përmirësoj shëndetin tim.
Falenderime dhe vlerësime
B.Smith
previous arrow
next arrow