NJERIU & KAFSHËT

NJË GJUHË NGA ZEMRA NË ZEMËR

Ne shpesh jemi të lidhur ngushtë me kafshët tona. Ata janë shoqërues dhe miq në një pjesë të rrugëtimit tonë në jetë. Është e rëndësishme për ne që kafshët tona të jenë të lumtura, të kënaqura dhe të ekuilibruara.

Kafshët tona ndiejnë se si ne veprojmë. Ata janë të balancuara kur ne jemi mirë, kur jemi të lumtur. Ata ndjejnë gjithashtu kur ne jemi të stresuar, të shqetësuar ose kur jemi të trishtuar. Për shkak të lidhjes shumë intime midis kafshës sonë dhe nesh, të gjitha emocionet tona reflektohen në gjendjen e kafshëve.

Në seancat tona shëruese mediale për kafshët, çlirohen bllokimet energjike të shkaktuara nga sëmundjet, mendimet negative, stresi, trauma, shoku etj. Kjo krijon harmoni midis trupit, mendjes dhe shpirtit. Ne kryesisht punojmë në aurën dhe çakrat e tyre.

MIQTË MË TË MIRË DHE MË BESNIKË KANË KATËR KËMBË PËR TË MBAJTUR ZEMRËN E TYRE TË MADHE.

SHËRBIMET

NJERIU & KAFSHËT 

ENERGJI & VIZION PËR HARMONIZIMIN E TRUPIT, MENDJES DHE SHPIRTIT TË KAFSHËVE. PËRMIRËSIMI I SISTEMIT IMUNITAR, BALANCËS DHE SHËNDETIT. TRAJTIMET E TYRE JANË TË MUNDSHME VETËM NË DISTANCË

Çmimi: 120 € / 45min

Çmimi: 160 € / 60min

NJERIU & KAFSHËT 

ENERGJI & VIZION PËR HARMONIZIMIN E TRUPIT, MENDJES DHE SHPIRTIT TË KAFSHËVE. PËRMIRËSIMI I SISTEMIT IMUNITAR, BALANCËS DHE SHËNDETIT. TRAJTIMET E TYRE JANË TË MUNDSHME VETËM NË DISTANCË
Çmimi: 120€ / 45min
Çmimi: 160€ / 60min

KATEGORITË E SHËRBIMEVE

KONSULTIME & PARASHIKIME
3 Seanca
TRUPI & SHPIRTI
3 Seanca
SITUATA & SJELLJA
3 Seanca
USHQIMI & SHËNDETI
6 Konsulenca
NJERIU & MJEDISI
3 Seanca
JETA & VDEKJA
1 Seancë
NJERIU & KAFSHËT
1 Seanca
GUIDA & SEANCA
3 Seanca
NGJYRA & VIZIONE
3 Seanca
SEMINARE & TRAJNIME
3 Seanca

REFERENCAT

Full 1
Shërimi i kafshëve në distancë: Si Engjelli dhe Evisi shëruan qenin tim të sëmurë
Si një dashamirëse e kafshëve, fillimisht isha skeptike ndaj seancave shëruese për kafshët, por pasi dëgjova për punën e Engjëllit dhe Evisit, vendosa ta provoj. Kam një qen që shpesh vuan nga reaksione alergjike dhe isha në kërkim të një metode shëruese alternative për të forcuar sistemin imunitar dhe për të përmirësuar shëndetin e tij.
Me mahniti fakti që Engjelli dhe Evisi kryenin seanca për kafshë vetëm në distancë, pasi mendoja se ishte e nevojshme prezenca fizike. Por ata më shpjeguan se gjithçka është energji dhe se me aftësitë e tyre janë në gjendje të ndiejnë dhe trajtojnë energjinë e kafshëve, edhe në distancë.
Pas seancës, vura re menjëherë një ndryshim pozitiv tek qeni im. Ai kishte më shumë energji dhe simptomat e tij alergjike pakësoheshin. Isha e mahnitur sa saktë Engjelli dhe Evisi mund të identifikonin problemet e qenit dhe sa efektive ishte seanca e tyre. Vendosa të rezervoj rregullisht seanca për qenin dhe me kalimin e kohës vura re një përmirësim të përgjithshëm të shëndetit dhe humorit të tij. Ai është më i qetë, më i lumtur dhe unë jam shumë mirënjohëse ndaj Engjëllit dhe Evisit.
Mund t'i rekomandoj seancat e tyre, veçanërisht për pronarët e kafshëve që kërkojnë metoda shëruese alternative. Engjelli dhe Evisi kanë një aftësi të pabesueshme për të ndjerë dhe trajtuar energjinë e kafshëve dhe janë vërtet efikas për t`i rikthyer ekuilibrin e trupit, mendjes dhe shpirtit.
Falenderime dhe urimet më të mira,
Z. Williams
Full 1
Shërimi holistik i macen time të sëmurë: Përvoja ime me Engjëllin dhe Evisin
Isha shumë e shqetësuar për macen time të sëmurë që nuk kishte ngrënë pothuajse me javë dhe ishte shumë letargjike. Kisha provuar gjithçka për të ndihmuar atë, por asgjë nuk funksiononte deri në atë moment, kur dëgjova për shëruesit Engjëll dhe Evis, të cilët ofrojnë seanca për kafshët. Isha skeptike, por isha gati të provoja gjithçka për të ndihmuar macen time të dashur.
Kontaktova me Envilight, ata më shpjeguan se trajtimi i kafshëve është i mundur vetëm në distancë. Më kërkuan të dërgoj një foto të maces sime dhe ata do të kryenin një seancë shëruese për të. Ishte e paimagjinushme për mua se si do të funksiononte, por besoja se ata dinin se çfarë po bënin.
Disa ditë më vonë vura re një ndryshim të mrekullueshëm tek macja ime. Ajo ishte përsëri e gjallëruar dhe po luante sërish! Nuk mund ta besoja. Filloi të hante normalisht, energjia dhe gëzimi i jetës j´u rikthye.
Jam shumë mirënjohëse për Engjëllin dhe Evisin dhe aftësinë e tyre të mahnitshme për të ndihmuar gjithashtu kafshët. Seancat e tyre për shërimin e kafshëve kanë ndryshuar jetën e maces sime dhe më kanë ndihmuar të zvogëloj shqetësimin tim për të. Unë do t'i rekomandoja shërbimet e tyre kujtdo që ka një kafshë të sëmurë dhe është në kërkim të një metode alternative shërimi.
Felenderime miqësisht
J. Kryeziu
Full 1
Nga pela e sëmurë te kalorësi i lumtur: si Engjëlli dhe Evisi e ndihmuan kalin tim të përmirësonte shëndetin dhe mirëqenien e tij.
Si pronar i një kali që vuante nga një sëmundje kronike, tashmë kisha provuar gjithçka që mundja për të ndihmuar kalin tim. Kam qenë te veterinerë të panumërt dhe kam provuar medikamente të shtrenjta, por asgjë nuk më ndihmonte vërtet. Isha i shqetësuar dhe u ndjeva i pafuqishëm derisa dëgjova për Engjellin dhe Evisin dhe seancat e tyre të shërimit të kafshëve.
Edhe pse isha skeptik, vendosa ta provoja. Engjëlli dhe Evisi e trajtuan kalin tim nga distanca dhe u habita se sa mirë funksionoi trajtimi shpirtëror. Ata trajtuan me dhuntitë e tyre energjinë e kalit tim dhe ndihmuan në rritjen e sistemit imunitar dhe rivendosjen e ekuilibrit.
Vura re një përmirësim të dukshëm në simptomat e kalit pas çdo trajtimi. Ishte e mahnitshme të shihja kalin të ndryshonte nën kujdesin e tyre. Ishte më pak i stresuar dhe më vital. Unë ju jam mirënjohës për ndihmën që me ofruan dhe do t'ia rekomandoja seancat e tyre shëruese kujtdo.
Përshëndetje dhe diell për ju!
R. Martinez
previous arrow
next arrow