NGJYRA & VIZIONE

PROGRAMI INTENSIV NGJYRA & VIZIONE NË TRE HAPA PËR TY

ENVILIGHT, NDJENJA, EMOCIONE DHE MËNYRA UNIKE VETE-SHËRUESE PËR TË GJITHË GRUPMOSHAT!

Kreativiteti ndihmon për të gjetur dhe shprehur atë që nuk është e mundur përmes fjalëve. Efekti shërues i kreativitetit tashmë njihet si terapi arti. Terapia e artit premton një nivel të rëndësishëm për shërimin e qenies njerëzore, i cili arrin shumë më thellë sesa mund të duket në shikim të parë. Ajo mund t'i drejtojë njerëzit në shumë mënyra në nivele të ndryshme të vetëdijes.
Kreativiteti dhe fuqia krijuese rrjedhin nga një zonë e cila është gjithmonë e shëndetshme. Nëse kjo zonë stimulohet, fuqitë vetë-shëruese aktivizohen. Njeriu mund të shërohet vetëm nga brenda ose më sakte ai mund të vetë-shërohet.
Terapia e artit krijon një atmosferë të qetë plotë harmoni dhe të relakson si në shtresën fizike ashtu dhe atë emocionale, mentale apo shpirtërore duke rikrijuar forcat jetësore. Relaksimi është e vetmja mënyrë për të ndier veten dhe perceptuar ndryshe. Ai inkurajon njerëzit që të lidhen me trupin, mendjen dhe shpirtin.

SHËRBIMET

SHPIRTI FLET ME NGJYRA

TERAPI ARTI, ENERGJITË E BRENDSHME SHFAQEN ME VIZATIME INTUITIVE.
PASQYRA E REALITETIT TË PADUKSHËM.

Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

REFLEKTIME MES NGJYRASH

SITUATA E SHPIRTIT TËND DHE TI PËRBALL SAJ. ANALIZA E SHKAKUT NË GJUHËN E FORMAVE DHE ZBËRTHIMI ME VIZIONE.

Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

TRANSFORMIME ME IMAZHE

BOTA E NGJYRAVE NË DUART E TUA.
PROGRES NDRYSHIMESH, IMAZHI I DËSHIRUAR NË LETRËN E BARDHË – BUTONI I TRANSFORMIMIT

Çmimi: 150€ / 45min
Çmimi: 200€ / 60min

PAKETA SPECIALE

Paketa me çmim 20 % më të ulët

Kjo paketë përmban 3 Seanca:

HAPI 1. SHPIRTI FLET ME NGJYRA

HAPI 2. REFLEKTIME MES NGJYRASH

HAPI 3. TRANSFORMIME ME IMAZHE

me çmim 20 % më të ulët

Kjo paketë përmban 3 Seanca:

1

SHPIRTI FLET ME NGJYRA

2

REFLEKTIME MES NGJYRASH

3

TRANSFORMIME ME IMAZHE

KATEGORITË E SHËRBIMEVE

KONSULTIME & PARASHIKIME
3 Seanca
TRUPI & SHPIRTI
3 Seanca
SITUATA & SJELLJA
3 Seanca
USHQIMI & SHËNDETI
6 Konsulenca
NJERIU & MJEDISI
3 Seanca
JETA & VDEKJA
1 Seancë
NJERIU & KAFSHËT
1 Seanca
GUIDA & SEANCA
3 Seanca
NGJYRA & VIZIONE
3 Seanca
SEMINARE & TRAJNIME
3 Seanca

REFERENCAT

Full 1
Ngjyrat, gjuha e shpirtit: Si më ndihmoi terapia e artit të kuptoj të kaluarën time
Kohët e fundit pata mundësinë të përjetoj një seancë shërimi me Evisin e cila është e specializuar në terapinë e artit. Zgjodha programin intensiv “Ngjyra & Vizione”, i cili përbëhet nga tre hapa.
Më bëri përshtypje të veçantë hapi i parë, në të cilin pata mundësinë të shpreh energjinë time të brendshme përmes vizatimeve intuitive. Ishte e mahnitshme se si shpirti im fliste përmes ngjyrave dhe formave në letër, duke zbuluar njohuri të reja për veten dhe të kaluarën time.
Evisi është një terapiste arti empatike dhe kompetente qe më ndihmoj të kuptoj më mirë modelet e të vjetra të fëmijërisë dhe përvojat e hidhura të perjetuara nga divorci i prindërve. Me mbështetjen e saj, arrita të liroj bllokimet e brendshme dhe të çlirohem nga mendimet dhe emocionet negative.
Unë do ta rekomandoja shumë Evisin dhe seancat e saj shëruese për këdo që kërkon një mënyrë për të shëruar veten dhe për të çliruar fuqitë krijuese. Lidhja midis ngjyrave dhe shpirtit është magjepsëse dhe Evisi është një udhërrëfyese e shkëlqyer në këtë udhëtim. Faleminderit asaj për këtë përvojë të mrekullueshme dhe mundësinë për të eksploruar botën time të brendshme përmes terapisë së artit.
Përshëndetje të përzemërta
P. Kovačić
Full 1
“Ngjyra dhe reflektime“ si një mjet për njohjen e vetvetes dhe shërimin nga marrëdhëniet toksike - Përvoja ime me terapinë e artit me Evisin
Ishte një përvojë e mrekullueshme seanca “Reflektim & Ngjyra“ me Evisin, që më lejoi të nisja një udhëtim drejt botës së brendshme. Terapia e artit më ndihmoi të njoh varësitë e mia emocionale ndaj marrëdhënieve toksike dhe të kuptoj modelet e çrregulluara të sjelljes në karakterin tim.
Analizimi i situatës sime përmes përdorimit të ngjyrave dhe formave ishte shumë depërtues dhe më ndihmoi të shikoja më thellë shpirtit. Evisi ishte shumë empatike, mbështetëse gjatë gjithë procesit dhe u ndjeva e sigurt në praninë e saj.
Unë e rekomandoj shumë këtë seancë shërimi për këdo që kërkon shërim emocional dhe vetë-zbulim. Ishte një përvojë transformuese që më ndihmoi ta jetoj jetën time në një mënyrë pozitive dhe më të shëndetshme.
Faleminderit Evis për punën tënde të ndjeshme dhe profesionale
U. Wagner
Full 1
Ngjyrat & Vizionet: Një udhëtim transformues për të kapërcyer ankthin e provimeve
Kohët e fundit pata një seancë të mrekullueshme shërimi me Evisin për transformimet e imazhit dhe më duhet të them se jam i mahnitur. Evis më tregoi sesi terapia e artit mund të më ndihmojë të kapërcej ankthin tim të brendshëm në provime dhe si mund t'i transformoj frikat dhe dyshimet e mia në energji pozitive.
Procesi ishte vërtet i mahnitshëm - arrita të transformoja mendimet dhe ndjenjat e mia në fletën e bardhë dhe të eksperimentoja me ngjyra të ndryshme derisa të kisha imazhin që doja përpara. Transformimi që përjetova ishte i papërshkrueshëm dhe më tregoi se sa e fuqishme dhe shëruese mund të jetë terapia e artit.
Jam shumë mirënjohës që njoha Evisin dhe do t'i rekomandoja kujtdo që të rezervonte një seancë shërimi me të. Është një përvojë që nuk do ta harroj dhe mezi pres të kthehem në Envilight në të ardhmen e afërt.
Faleminderit Evisit dhe ekipit i Envilight për këtë përvojë të mrekullueshme!
E.Demiri
previous arrow
next arrow