NGUSHËLLIMI & NDIHMA

PËRJETO TAKIMIN ME TË DASHURIT, PËRTEJ PORTËS SË VDEKJES!

Ku shkon udhëtimi i fundit? A enden shpirtrat pas vdekjes? Kontaktet me jetën e përtejme janë momente shkëmbimi me të ndjerët tanë. Envilight, si një kanal ndërmjetës hap dyert e komunikimit midis dy botëve.
Je i hapur për përvoja të reja në jetën tënde! Kjo seance hap sytë ndaj gjërave të padukshme, të një të vërtete që u bindet ligjeve të natyrës. Çdo kontakt me jetën e përtejme përjeton momentin e bashkimit, mes jush, të ndjerit dhe nesh. Ne ndajmë sëbashku momente të mrekullueshme - përtej ekzistencës fizike.
ENVILIGHT PORTA E KONTAKTIT ME TË DASHURIT NË BOTËN SHPIRTËRORE DHE NDIHMA E VËRTET NË PROCESIN E PIKËLLIMIT.
NJOFTIM
Ne kemi planifikuar afatin kohor për kontaktin tuaj rreth 45 minuta, duke përfshirë bisedimet paraprake dhe ato vijuese. Seanca është e drejtpërdrejtë ose online dhe nuk zhvillohet në heshtje, por kërkon pjesëmarrje aktive. Si pjesë e provave fillestare, kërkohet një PO dhe JO e qartë, për të verifikuar se kush është gjatë seancës. Kjo siguron prova të qarta dhe është thelbësore për identifikimin e një kontakti të qartë. Në pjesën e fundit të kontaktit, ne mund të adresojmë pyetjet tuaja personale.
Çfarë do të thotë garancia e kthimit të parave?
Garancia jonë për kthimin e parave thotë; se ne do të rikthejmë pagesën tuaj nëse nuk ka kontakt me jetën e përtejme brenda 15 minutave të para.

JETA & VDEKJA

KONTAKTE ME JETËN E PËRTEJME ENERGJI & VIZION PËR HARMONIZIMIN E TRUPIT, MENDJES DHE SHPIRTIT
TË KAFSHËVE. PËRMIRËSIMI I SISTEMIT IMUNITAR, BALANCËS DHE SHËNDETIT. TRAJTIMET E TYRE JANË TË MUNDSHME VETËM NË DISTANCË

Çmimi: 120 € / 45min

Çmimi: 160 € / 60min

SHËRBIMET

JETA & VDEKJA

KONTAKTE ME JETËN E PËRTEJME. BESOI BOTËS SHPIRTËRORE Çmimi: 150€ / 45min

JETA & VDEKJA

KONTAKTE ME JETËN E PËRTEJME

SEANCA PERSONALE

ENERGJI & VIZION PËR BLLOKIME FIZIKE, SOZIALE, MENTALE APO SHPIRTËRORE NË TË GJITHA ASPEKTET E JETËS.

SEANCA PËR ÇIFTE

ENERGJI & VIZION PËR BLLOKIME NË DASHURI, RIKTHIM TË PARTNERËVE PA MANIPULIM, HARMONI APO LINDSHMËRI.

SEANCA FAMILJARE

ENERGJI & VIZION PËR DISHARMONI TË NDRYSHME NË FAMILJE, SITUATA TË PAKËNDSHME, PËR DASHURI, STABILITET APO MIRËQENIE.

SEANCA KOLEKTIVE

ENERGJI & VISION PËR NJË TEMË TË CAKTUAR KOLEKTIVE, SOCIALE APO SHPIRTËRORE. SI AKTIVIZIMI FUQIVE VETË-SHËRUESE, RIGJENERIMI PAS SËMUNDJES ETJ.

SEANCA BIZNESI

ENERGJI & VIZION PËR FIRMA, MENAXHER, DREJTUES, TË VETËPUNËSUAR. FENOMENET DHE SHTRESAT E PADUKSHME; MOBBING, BURNOUT, COOLOUT ETJ. ENVILIGHT QARTËSIA E PIKËNISJES, ECURISË DHE SUKSESIT TË KARIERËS APO BIZNESIT TËND.

SEANCA PËR KAFSHË

ENERGJI & VIZION PËR HARMONIZIMIN E TRUPIT, MENDJES DHE SHPIRTIT TË KAFSHËVE. PËRMIRËSIMI I SISTEMIT IMUNITAR, BALANCËS DHE SHËNDETIT. TRAJTIMET E TYRE JANË TË MUNDSHME VETËM NË DISTANCË

KATEGORITË E SHËRBIMEVE

KONSULTIME & PARASHIKIME
3 Seanca
TRUPI & SHPIRTI
3 Seanca
SITUATA & SJELLJA
3 Seanca
USHQIMI & SHËNDETI
6 Konsulenca
NJERIU & MJEDISI
3 Seanca
JETA & VDEKJA
1 Seancë
NJERIU & KAFSHËT
1 Seanca
GUIDA & SEANCA
3 Seanca
NGJYRA & VIZIONE
3 Seanca
SEMINARE & TRAJNIME
3 Seanca

REFERENCAT

Full 1
Shërimi i papritur: Si më ndryshoi jetën një seancë kontakti me jetën e përtejme me Envilight
Më duhet të pranoj se kur dëgjova për herë të parë për Envilight dhe shërbimet e tyre të kontaktit me jetën e përtejme, isha shumë skeptik. Nuk isha i sigurt nëse duhet të besoja vërtet se është e mundur të hyjmë në kontakt me shpirtrat e të dashurve tonë të ndjerë. Për mua ishte e nevojshme dhe doja ta provoja këtë eksperiencë.
Kam kontaktuar me Envilight dhe caktova një takim për një seancë. Gjatë seancës ndjeva një prani të pazakontë në dhomë dhe papritmas ndjeva praninë e nënës sime të ndjerë që më rrethonte. Ishte një përvojë e pabesueshme që nuk mund ta përshkruaj me fjalë. Envilight ishte jashtëzakonisht e saktë në përshkrimin për nënën time dhe gjërat që donte të më thoshte. Dukej sikur e njihnin personalisht nënën dhe u ndjeva kaq i lehtësuar kur kuptova që ajo është ende me mua dhe më mbështet.
Që atëherë kam pasur disa seanca me Envilight dhe çdo herë ka qenë një përvojë e jashtëzakonshme. Gjithmonë e më shumë habitem se sa saktë e përcjellin mesazhin dhe sa shumë ndihem i rilidhur me të dashurit e mi. Unë e rekomandoj shumë Envilight dhe shërbimet e tyre të kontaktit me jetën e përtejme. Nëse jeni skeptik si unë, provoni - do të habiteni se sa mund ta pasurojnë jetën tuaj.
Përshëndetje të përzemërta, një klient i kënaqur
E. Thompson
Full 1
Një mesazh nga përtej: Si më ndihmoi Envilight të njoh sëmundjen time dhe të gjeja paqen në pikëllim
Kam pasur një përvojë shumë pozitive me Envilight në seancën time të kontaktit me jetën e përtejme. Rezervova seancën për të kontaktuar nënën time të ndjerë dhe për të gjetur pak qetësi në pikëllimin tim. Nuk isha e sigurt se çfarë të prisja, por isha e hapur për çdo gjë që do të ndodhte gjatë seancës.
Gjatë seancës pata një mesazh shumë të fortë nga nëna ime që më thoshte se isha e sëmurë. Në fillim isha skeptike sepse nuk e dija këtë, por e mora seriozisht mesazhin dhe shkova për një kontroll mjekësor. Për habinë time, doli që kisha kancer.
Jam shumë mirënjohëse për mesazhin e nënës dhe që më mundësoi të njoh dhe trajtoj sëmundjen time. Besoj se seanca me Envilight më ndihmoi në shumë mënyra. Më tregoi se ka një lidhje mes nesh dhe të ndjerit që shkon përtej vdekjes dhe se është e mundur të marrësh mesazhe të rëndësishme përmes kontakteve në jetën e përtejme.
Përvoja në Envilight ishte shumë pozitive dhe do ta rekomandoja këtë seancë për këdo që kërkon për të gjetur paqen në pikëllim. Stafi ishte shumë empatik dhe mbështetës dhe mjedisi ishte shumë qetësues dhe miqësor.
Klientja juaj besnike
D. Garcia
Full 1
Një lajmërim nga qielli: Si më ndihmoi Envilight të zbuloja të vërtetën rreth tradhtisë së gruas sime
Kisha një dyshim shumë të pakëndshëm se gruaja ime po më tradhtonte, por nuk mund ta vërtetoja. Ishte një ndjenjë e tmerrshme që më rëndoi derisa vendosa të rezervoja një seancë me Envilight për të parë nëse mund të kontaktoja me babanë tim të ndjerë. Nuk isha i sigurt nëse besoja në kontaktet e jetës së përtejme, por gjithsesi doja të provoja.
Gjatë seancës mora një mesazh shumë të qartë nga babai im që më thoshte se gruaja ime ishte vërtet e pabesë. Ai më tregoi datën, kohën dhe vendin ku mund të mësoja të vërtetën. U habita që babai im, i cili tashmë kishte ndërruar jetë, mund të më jepte një informacion kaq të saktë.
Vendosa të ndjek mesazhin e babait dhe shkova në vendin e përmendur. Aty pashë gruan time dhe shokun tim të ngushtë duke u puthur. Ishte një moment i tmerrshëm, por i isha mirënjohës babait që më paralajmëroi në këtë mënyrë. Më mirë një fund me dhimbje sesa dhimbje pa fund.
Më ka bërë shumë përshtypje aftësia e Envilight për të kontaktuar me të ndjeret. I falënderoj ata dhe babain tim që më ka ndihmuar të shoh të vërtetën dhe të vazhdoj përpara.
Përshëndetjet më të mira
P. Kelmendi
previous arrow
next arrow