GUIDA & SEANCA

ENVILIGHT ME ENERGJI, VIZIONE DHE DRITË NGA BURIMI I SHËRIMIT

SHËRBIMET

GUIDA & SEANCA

INDIVIDUALE
LIDHJE SHPIRTËTORE ME VENDIN E SHENJTË.
PASTRIME KARMIKE PERSONALE, PËR PROBLEME SHËNDETËSORE, SITUATA DHE RITUALE TË VËSHTIRA, INICIME

Çmimi: 600€

GUIDA & SEANCA

FAMILJARE
LIDHJE SHPIRTËTORE ME VENDIN E SHENJTË.
PASTRIME KARMIKE FAMILJARE, PËR PROBLEME SHËNDETËSORE, SITUATA DHE RITUALE TË VËSHTIRA, INICIME

Çmimi: 1200€

GUIDA & SEANCA

NË GRUPE
LIDHJE SHPIRTËTORE ME VENDIN E SHENJTË.
PASTRIME PËR PROBLEME TË NGJASHME SHËNDETËSORE, INICIME, SEMINARE

Çmimi: 1200€

KATEGORITË E SHËRBIMEVE

KONSULTIME & PARASHIKIME
3 Seanca
TRUPI & SHPIRTI
3 Seanca
SITUATA & SJELLJA
3 Seanca
USHQIMI & SHËNDETI
6 Konsulenca
NJERIU & MJEDISI
3 Seanca
JETA & VDEKJA
1 Seancë
NJERIU & KAFSHËT
1 Seanca
GUIDA & SEANCA
3 Seanca
NGJYRA & VIZIONE
3 Seanca
SEMINARE & TRAJNIME
3 Seanca

REFERENCAT

Full 1
Shërimi dhe zgjimi në malin e Tomorrit: Udhëtimi im spiritual me Envilight
Kisha privilegjin të marr pjesë në një seancë të veçantë shëruese me Envilight në malin e Tomorrit dhe ishte një përvojë transformuese për mua. Vetëm lidhja shpirtërore me një nga vendet më të shenjta të botës ishte tërheqëse dhe menjëherë ndjeva një prezencë të fortë të energjisë hyjnore rreth meje.
Në kohën e seancës, u bënë pastrime karmike familjare, ku mund të lirohesha nga energjitë negative dhe modelet e vjetra që më bllokonin dhe pengonin të arrija potencialin tim. Puna me energji ishte veçanërisht efektive në rastet e problematikave shëndetësore, situatave të vështira, dhe pasigurive që më hutonin jashtzakonisht.
Ritualet dhe inicimet që u bënë gjatë seancës më ndihmuan të gjej një lidhje më të thellë me praktikën shpirtërore dhe me qenien time të brendshme. Ishte befasuese sa qartësi dhe njohuri fitova gjatë seancës dhe u ndjeva i rimëkëmbur dhe energjik.
Në përgjithësi, seanca e veçantë shëruese me Envilight në malin e Tomorrit ishte një përvojë që ndryshoi jetën time. E rekomandoj për të gjithë ata që janë në kërkim të transformimeve të thella dhe lidhjes shpirtërore.
Faleminderit Envilight!
B. Shala
Full 1
Shërimi dhe transformimi në malin e shenjtë të Tomorrit: Udhëtimi im shpirtëror dhe seancat e shërimit familjare me Envilight
Kur dëgjova për mundësinë për të pasur një udhëtim shpirtëror dhe seanca shërimi me Envilight në malin e Tomorrit, e kuptova menjëherë se duhej ta kisha këtë përvojë. Mali i Tomorrit konsiderohet si një nga vendet më të shenjta në botë dhe ndjeva tërheqjen e kësaj energjie hyjnore brenda vetes.
Gjatë udhëtimit tim dhe seancave shëruese me Envilight në malin e Tomorrit, mund të ndjeja një lidhje të thellë shpirtërore me këtë vend të shenjtë. Pastrimi karmik i familjes që u bë më ndihmoi të pastroj energjitë negative dhe modelet e vjetra që po më pengonin mua dhe familjen time të arrinim mirëqenien tonë të plotë. Ne kishim vuajtur nga çështje të ndryshme shëndetësore, mendore, jetike, emocionale nga magjia e zezë dhe isha i habitur se sa efektive ishin seancat me energji nga Envilight në shërimin dhe transformimin e këtyre çështjeve.
Gjatë seancave, u ndjeva i udhëhequr me dashuri dhe empati, plotësisht i hapur të largoja frikat dhe bllokimet e thella. Ritualet dhe inicimet më ndihmuan mua dhe familjen time të gjenim një lidhje më të thellë me praktikat shpirtërore dhe qenien e brendshme. Energjia hyjnore e malit dhe përkushtimi i Envilight e kanë çuar udhëtimin tim shpirtëror dhe te familjes time në një nivel të ri dhe tani ndihemi gati të jetojme jetën tone në harmoni.
Në pritje të takimit tonë të radhës
V. Konti
Full 1
Përvoja transformuese në malin e shenjtë të Tomorrit: Një pelegrinazh shpirtëror me Envilight
Udhëtimi ynë shpirtëror dhe seancat shëruese me Envilight në malin e Tomorrit ishin një përvojë transformuese. Gjatë seancave tona në grup në malin e Tomorrit, ne mund të ndjenim një lidhje të thellë shpirtërore me këtë vend të shenjtë. Ritualet shëruese dhe pastrimi na ndihmuan të çliroheshim nga energjitë rënduese dhe bllokimet e energjive që na kishin mbajtur të lidhur me të kaluarën.
Inicimet dhe seminaret na ndihmuan të thellojmë praktikën tonë shpirtërore dhe të forcojmë mençurinë tonë të brendshme. Ne vizituam gjithashtu Shpellën e të Mirëve pranë Qafës së Dodonit ku patëm mundësinë të dëgjonim historinë, legjendat shqiptare dhe të fitonim njohuri të thella.
Përjetimi i një pelegrinazhi shpirtëror në malin e Tomorrit ishte një përvojë tepër mbreslënese dhe transformuese për të gjithë ne. Ne i rekomandojmë këto udhëtime dhe seanca shërimi me Envilight për këdo që kërkon zhvillim shpirtëror dhe shërim. Energjia hyjnore e malit dhe drejtimi i Envilight e çuan udhëtimin tonë shpirtëror në një nivel të ri dhe jemi më optimist për të ardhmen.
Me rekomandimet më të mira!
Grupi „Kërkuesit e Harmonisë“
previous arrow
next arrow