Shkaqet Energjike Të Sëmundjes 45 min

Largimi I bllokimeve të çakrave, zbërthimi I shkakut të sëmundjes dhe karma, pastrimi dhe aktivizimi I energjisë

150.00200.00

Detaje shtesë

Kohezgjatja

45 Min, 60 Min

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shkaqet Energjike Të Sëmundjes 45 min”