Plani i shpirtit 60 min

Nga vij dhe ku do të shkoj?
Dobësitë, aftësitë, zhvillimi shpirtëror, sfidat dhe kuptimi I ekzistencës në pikëpamje të ndryshme.

200.00

Description

 

Detaje shtesë

Kohezgjatja

30 Min, 60 Min

There are no reviews yet.

Be the first to review “Plani i shpirtit 60 min”