Metoda Si Dhe Sa Hamë 45 min

Përveç rëndësisë së konsumit nga ana jonë e ushqimeve kryesisht bimore, biologjike, është e rekomandueshme që këto ushqime të kenë aspak ose sa më pak kimikate, të jenë të patejpërpunuara, natyrale dhe sa më afër fushave të prodhimit, të freskëta apo të thara në diell për rezervat dimërore. Në këtë fushë specifike Inxh. Agronon Engjëll Qato me përvojat e tij shumëvjeçare, jep rekomandimet e duhura per cdo individuanë shërbimin tuaj.

150.00200.00

Description

Përveç rëndësisë së konsumit nga ana jonë e ushqimeve kryesisht bimore, biologjike, është e rekomandueshme që këto ushqime të kenë aspak ose sa më pak kimikate, të jenë të patejpërpunuara, natyrale dhe sa më afër fushave të prodhimit, të freskëta apo të thara në diell për rezervat dimërore. Në këtë fushë specifike Inxh. Agronon Engjëll Qato me përvojat e tij shumëvjeçare, jep rekomandimet e duhura per cdo individuanë shërbimin tuaj.

Duke u bazuar në përvojat më të mira botërore, ku mesatarja e jetëgjatësisë është e lartë, rezulton se jo çdo llojë ushqimi mund të hahet e të përzihet në të njëjtin vakt, pasi ato kryejnë reaksione biokimike të dëmshme për organizmin tonë. Nga ana tjetër kjo mënyrë e të ngrënit pengon dhe dëmton rëndë organet tona të tretjes, pasi këto ushqime fermentohen, humbasin vlerat dhe ndikojnë në zhvillimin e sëmundjeve të rrezikshme; si kanceri në stomak, zorrë, pankreas mëlçi etj.

Ende në vendin tonë mungojnë njohuritë thelbësore, në këtë fushë kaq jetike dhe shumica dërrmuese e popullatës janë ende të pavetëdijshëm, rreth asaj se çfarë ndodhë pas ngrënies në trupin e tyre. Prandaj rekomandohet të njohim mirë cilat ushqime përzihen me njëra tjetrën dhe cilat jo, si për frutat dhe perimet, por edhe ushqime të tjera me natyra të ndryshme.

Një faktor tjetër i rëndsishëm është edhe sasia e ushqimit që hamë, sa më pak aq më mirë, pasi kështu kursejmë financat tona, ruajmë shëndetin, madje ndihmojmë edhe shtresat në nevojë për sigurimin e ushqimeve të tyre.

Detaje shtesë

Kohezgjatja

45 Min, 60 Min

There are no reviews yet.

Be the first to review “Metoda Si Dhe Sa Hamë 45 min”