Metoda Pastrimi Të Organizmit 45 min

Toksinat arrijnë në organet tona në mënyra të ndryshme, duke konsumuar ushqime të përpunuara, ushqime shtazore, medikamente dhe me anë të smogut të qytetit. Sistemi ushqimor toksik dhe i ndotur, ajri që thithim dhe uji që pimë, apo mjedisi ku jetojmë bëjnë të domosdoshëm më shumë se kurrë pastrimin e mëlçisë, zorrës së trashë dhe organeve të tjera.

150.00200.00

Description

Toksinat arrijnë në organet tona në mënyra të ndryshme, duke konsumuar ushqime të përpunuara, ushqime shtazore, medikamente dhe me anë të smogut të qytetit. Sistemi ushqimor toksik dhe i ndotur, ajri që thithim dhe uji që pimë, apo mjedisi ku jetojmë bëjnë të domosdoshëm më shumë se kurrë pastrimin e mëlçisë, zorrës së trashë dhe organeve të tjera.

Ndotja e tepërt shpesh është përgjegjëse për efektet e dëmshme mbi sistemin tonë imunitar, një faktor i cili na bën shumë të ndjeshëm ndaj sëmundjeve kronike të tilla si, disa forma të kancerit, sëmundje të zemrës, diabet, sëmundja e Alzheimer-it e shumë të tjera.

Një mënyrë e shkëlqyer për të pastruar trupin nga toksinat dhe mbi të gjitha shpirtin tonë, përfshin agjerimin me ujë dhe fruta të freskëta organike dhe perimeve (mollë, karota, panxhar, rrënjë xhenxhefili, spinaq, dardha, selino, lakër jeshile, ananas, hudhër, brokoli, boronicë dhe zarzavate të tjera të errëta, agrume), supave, vajra të tilla si liri, kokosi, susami apo vaji i farave të kungullit. Një vend të rëndsishëm këtu zë pastrimi i thellë me çajra dhe bimë mjeksore, klizma të ndryshme që mund të shpëtojnë shumë jetë njerëzish edhe në gjendje të rëndë shëndetsore.

Detaje shtesë

Kohezgjatja

45 Min, 60 Min

There are no reviews yet.

Be the first to review “Metoda Pastrimi Të Organizmit 45 min”