Menaxhimi Stresit & Situatës 45 min

Analiza emocionale, mentale & shpirtërore e gjendjes aktuale dhe shtresat e saj.

150.00200.00

Detaje shtesë

Kohezgjatja

45 Min, 60 Min

There are no reviews yet.

Be the first to review “Menaxhimi Stresit & Situatës 45 min”