Higena Shpirtit 45 min

Trajtimi energjitik I përvojave negative dhe traumave,
Zgjidhja e karmave, pastrimi dhe zgjerimi I çakrave

150.00200.00

Detaje shtesë

Kohezgjatja

45 Min, 60 Min

There are no reviews yet.

Be the first to review “Higena Shpirtit 45 min”