Higena Shpirtit 60 min

Trajtimi energjitik I përvojave negative dhe traumave,
Zgjidhja e karmave, pastrimi dhe zgjerimi I çakrave

200.00

Description

 

Detaje shtesë

Kohezgjatja

45 Min, 60 Min

There are no reviews yet.

Be the first to review “Higena Shpirtit 60 min”