KONSULTIME & PARASHIKIME

KUPTO THELBIN E FATIT DHE JETËS TËNDE ME ENVILIGHT!

PROGRAMI INTENSIV KONSULTIME & PARASHIKIME NË TRE HAPA PËR TY.

“Ishte e shkruar” të ndodhte kështu, apo “ky ishte fati im”? Papritur ndihemi të viktimizuar duke menduar se “ishte e shkruar” të ndodhte.
Fati na bën të zhytemi më thellë në esencën tonë emocionale, ku frika dhe dëshira janë në një luftë të vazhdueshme me njëra tjetrën. Fati është jashtë kontrollit tonë dhe ne të humbur pyesim veten:
A është ajo që dua, me të vërtetë ajo që qenia ime e don? A është realizuar me të vërtetë ajo që kam synuar dhe unë ende nuk e kam kuptuar? A ka me të vërtetë rëndësi ajo çka bëj unë?
Kur fati e merr në duart e tij jetën tonë, atëherë ndodh të përshtatemi ndaj ndryshimeve.

SHËRBIMET

ANALIZA E SHPIRTIT

KUSH JAM UNË?
JETËT E MËHERSHME, NDJENJAT & DASHURIA, MARRËDHËNIET MIDIS NJERËZVE; LIDHJET KARMIKE, SOCIALE APO SHPIRTËRORE.

Çmimi: 100€ / 30min
Çmimi: 200€ / 60min

PLANI I SHPIRTIT

NGA VIJ DHE KU DO TË SHKOJ?
DOBËSITË, AFTËSITË, ZHVILLIMI SHPIRTËROR, SFIDAT DHE KUPTIMI I EKZISTENCËS NË PIKËPAMJE TË NDRYSHME.

Çmimi: 100€ / 30min
Çmimi: 200€ / 60min

KONSULTIME MEDIALE

PARASHIKIME NË DASHURI, SHËNDET, FAMILJE, PROFESION, FINANCË, BIZNES DHE NË TË GJITHA SFERAT E JETËS.
Çmimi: 100€ / 30min
Çmimi: 200€ / 60min

PAKETA SPECIALE

ME ÇMIM 20 % MË TË ULËT

Kjo paketë përmban 3 Seanca:

1

ANALIZA E SHPIRTIT

2

PLANI I SHPIRTIT

3

KONSULTIME MEDIALE

KATEGORITË E SHËRBIMEVE

KONSULTIME & PARASHIKIME
3 Seanca
TRUPI & SHPIRTI
3 Seanca
SITUATA & SJELLJA
3 Seanca
USHQIMI & SHËNDETI
6 Konsulenca
NJERIU & MJEDISI
3 Seanca
JETA & VDEKJA
1 Seancë
NJERIU & KAFSHËT
1 Seanca
GUIDA & SEANCA
3 Seanca
NGJYRA & VIZIONE
3 Seanca
SEMINARE & TRAJNIME
3 Seanca

REFERENCAT

Full 1

Udhëzimet shpirtërore të Evis: si më ndihmuan seancat e saj të këshillimit për të pasur një karrierë të suksesshme.
Seancat me Evisin kanë qenë një përvojë vërtet transformuese për mua. Kur mora ofertën e punës për një pozicion zëvendësdrejtor në një kompani të madhe ndërkombëtare, isha plot dyshime dhe paqartësi. Pikërisht në atë moment vendosa të kërkoja këshillat e Evisit.
Ndonëse në fillim isha skeptik, nuk mund ta besoja se Evis kishte një dhunti të jashtëzakonshme. Ajo më dha një vizion të qartë të së ardhmes sime në këtë punë të re dhe më inkurajoi të merrja përsipër sfidat që do të kisha përpara.
Ishte vërtet një kohë stresuese për muajt e parë, por pas konsultimit tim të dytë me Evisin, më këshilloi të bëja një diskutim të hapur me drejtorin tim. Fjalët e saj ishin vërtet magjike pasi më ndihmuan të hap derën e suksesit dhe të largoja shqetësimet e mia.
Në pak kohë, parashikimi i saj u realizua dhe unë fitova një pozicion të lakmuar që nuk e kisha ëndërruar kurrë. I detyrohem Evis për të gjitha këto dhe aftësisë së saj të mahnitshme për të parë të ardhmen dhe për të ndihmuar njerëzit.
Evis, ju falënderoj nga zemra për mbështetjen dhe udhëzimet tuaja. Seancat e tua më kanë ndryshuar jetën dhe më kanë treguar se nuk ka kufizime kur bëhet fjalë për arritjen e qëllimeve. Nuk gjejë fjalë t'ju falënderoj mjaftueshëm dhe t'ju rekomandoj kujtdo që kërkon udhëzim shpirtëror dhe largpamësi. Ju jeni vërtet një dhuratë për botën.
Me shumë respekt
A.A
Full 1
Transformimi dhe qartësia: Përvoja ime befasuese me Evisin në seancat e konsultimit dhe parashikimit
Kam pasur kënaqësinë e jashtëzakonshme të përjetoj seanca konsultimi dhe parashikimi me Evisin, konsulente, medium shumë e talentuar dhe nuk mund të mos kënaqem me përvojën time! Evisi jo vetëm që është jashtëzakonisht profesioniste dhe empatike, por ajo gjithashtu ka një aftësi të jashtëzakonshme për të kuptuar nevojat dhe dëshirat e mia.
Falë aftësisë së saj për të parë të ardhmen dhe për të kuptuar situatën time personale, ajo ishin në gjendje të më jepte njohuri, këshilla të vlefshme që më ndihmuan të kapërceja problemet aktuale. U habita se sa saktë i kuptoi mendimet dhe ndjenjat që më trazonin dhe si i bënte parashikimet.
Seancat ishin një burim frymëzimi dhe energjie për mua. Ajo më ka dhënë kurajo të ndjek ëndrrat dhe ta jetoj jetën ashtu siç kam dashur gjithmonë. Unë jam pafundësisht mirënjohës për këtë përvojë transformuese dhe ia rekomandoj kujtdo që kërkon qartësi dhe largpamësi.
Një falenderim të madh për ty Evis, talentin dhe përkushtimin e jashtëzakonshëm. E vlerësoj kohën që më ke kushtuar dhe do përpiqem ta përdor mençurinë dhe mprehtësinë e tënde në jetën time të përditshme.
Urimet më të mira dhe mirënjohje të madhe
K.F
Full 1
Largpamësi me Envilight: Një përvojë e mahnitshme, preçize dhe e saktë
Kur shkova për herë të parë në një seancë parashikimi, isha skeptike. Kisha shumë pyetje dhe paqartësi, por nuk e dija nëse dikush do të ishte në gjendje t'u përgjigjej atyre. Por pas përvojës sime me Envilight, mund të them se jam absolutisht e kënaqur.
Seanca ishte tepër e thellë dhe më ndihmoi të gjeja qartësi në jetën time. Konsulentet ishte në gjendje të komunikonin në një mënyrë shumë të kuptueshme. Unë me të vërtetë u ndjeva e dëgjuar dhe e kuptuar ndërsa shpjegova problemet dhe frikërat e mia.
Ajo që më bëri më shumë përshtypje ishte saktësia e parashikimeve. Disa nga gjërat që Evisi tha dukeshin të pamundura, por në fakt ndodhën! U mahnita nga aftësia e saj për të shpjeguar aq shumë për mua dhe situatën time pa pasur nevojë t'i jepja informacione.
Unë jam shumë mirënjohëse për këtë përvojë dhe do të rekomandoja këtë sherbim për këdo që kërkon qartësi dhe drejtim në jetë. Pra, nëse jeni duke kërkuar përgjigje ose po kërkoni një rrugë që do t'ju çojë drejt lumturisë, atëherë duhet patjetër të konsultoheni me konsulente të kualifikuar.
Falënderime dhe përshëndetje të përzemërta
H. Rossi
previous arrow
next arrow